Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Juniorii de la CSU Sibiu U16, calificați în semifinale

Juniorii de la CSU Sibiu U16, calificați în semifinale

Juniorii Under 16 au reușit cinci victorii din cinci partide disputate în weekendul care tocmai s-a încheiat, în cadrul Turneului de Clasificare U16 masculin, desfășurat la Sura Mică, asigurându-și astfel calificarea în Semifinalele Campionatului Național ce reunește cele mai bune 12 echipe din țară.

BC CSU Sibiu Under 16  a disputat vineri, sâmbătă și duminică, cinci meciuri în cadrul Turneului de clasificare  alături de LPS CSU Pitești, CSS Unirea Iași, LPS Bihorul 1 Oradea, U-BT 2 Cluj-Napoca și CS Phoenix Constanța. Elevii lui Alexandru Rubint au reușit victorii pe linie și sunt ca și calificați în semifinalele campionatului național.

Rezultatele echipei sibiene au fost:

L.P.S. - C.S.U. Pitesti -C.S.U. Sibiu : 38-70

C.S.U. Sibiu- L.P.S. Bihorul 1 Oradea : 66-45

C.S. Phoenix Constanta -C.S.U. Sibiu: 51-90

C.S.U. Sibiu- A.C.S. U-BT 2 Cluj Napoca: 58-48

C.S.U. Sibiu- C.S.S. Unirea Iasi: 55-39

„În urma rezultatelor din acest turneu, calificarea echipei noastre în semifinale este decisă, iar la următorul turneul al acestei faze vom știi exact și de pe ce loc. Ne dorim să fim tot pe locul întâi pentru că ne va ajuta în semifinale să avem o grupă mai accesibilă. Meciurile din acest week-end au fost mai grele decât arată rezultatele, mai ales cu Clujul și cu Oradea, dar felicit echipa noastră pentru că s-a mobilizat exemplar și am reușit să terminăm pe locul întâi”, a declarat Alexandru Rubint, antrenorul BC CSU Sibiu Under 16.

Următorul turneu se va disputa în perioada 9-11 februarie, la Oradea.

Din lotul BC CSU Sibiu Under 16 fac parte: Oltean Alexandru,  Suciu Vlad Andrei, Popescu Victor Andrei, Iakabos Robert,Vulcu Angelo, Talpos Robert, Ilie Victor, Joandrea George Darius, Nicodin Adrian Marian, Badila Denis George, Antonie Alin Andrei, Oprisiu Robert, Gavrila Sebastian, Muresan Tudor și Cerbu Cristian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus