X
selimbar

Șelimbăr se unește cu Sibiul. Cinci conexiuni în 2018

Primăria Șelimbăr și-a propus ca în acest an să construiască sau să reabiliteze cinci noi legături cu Sibiul, anunță site-ul primăriei.

Este vorba de reabilitarea unui drum care să facă legătura între Bulevardul Mihai Viteazu și DN 1, în dreptul service-ului Trakia, de finalizarea reabilitării străzilor Octavian Goga și Ion Rațiu, care vor face legătura cu municipiul Sibiu, construirea unui trotuar și a unei piste de biciclete pe DN 1, precum și construcția unei noi pasarele în spatele magazinului Kaufland, peste Valea Săpunului.

”În cazul drumului care iese în DN 1 pe la Trakia, acum este un drum pietruit, însă dorim să-l modernizăm, astfel încât să fie o soluție pentru cei care vor să iasă din zona Mihai Viteazu și care vor să iasă în drumul național, dar poate fi utilă inclusiv pentru cei care locuiesc în cartierul Arhitecților de lângă municipiul Sibiu”, spune primarul Marius Grecu.

În planul primăriei se află și construcția unui trotuar, lângă care va fi și amenajată o pistă de bicicletă, pe lângă DN1.

”Acum este aproape imposibil de străbătută pe jos această zonă. Vrem să o amenajăm, să o face în primul rând o zonă sigură pentru cetățeni. Ne gândim că acolo se vor finaliza construcțiile la un nou centru comercial, iar circulația poate crește în această zonă”, a completat primarul.

De asemenea, în acest an vor fi finalizate străzile Octavian Goga și Ion Rațiu, astfel creându-se două noi zone de legătură cu municipiul Sibiu.

În spatele magazinului Kaufland, Primăria Șelimbăr are în vedere în acest an construcția unei pasarele astfel încât zona comercială din zonă să fie accesibilă în siguranță pentru pietoni. Aici proiectul este mai amplu, dorindu-se crearea unui loc de recreere cu leagăne și balansoare pentru copii, dar și cu sisteme de gimnastică pentru adulți, bănci, mese pentru șah și table.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   topsitops

   ce repede ati corectat… “în cartierul Arhitecților de lângă municipiul Sibiu”… m-am speriat ca deja s-a facut unirea metropolitana…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Radu

   Cartierul Arhitectilor (ce nume frumos si ce dezastru e acolo! ironia sortii!!) NU SE AFLA PE TERITORIUL MUNICIPIULUI SIBIU!!!!
   Cartierul Arhitectilor apartine de CISNADIE!!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  muncitor

  Ar fi bine ca lucrarile sa inceapa din timp, nu in toamna cand incep ploile, apoi peste 1-2 luni vine zapada si gata lucrarile pana la anu’.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Cum ramane cu str Rampa Stefan cel Mare?spuneati despre asta si despre Oasa…Plus alte cateva acelasi lucru ca acum ,la inceput de 2017….cum ca aveti deja banii in buget si alte povesti

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  aaaaa

  Selimbarul poate avea o legatura ok si cu autostrada ,Trebuie modificat podul ce trece peste autostrada care face legatura cu Bungard.Adaugate intrari si iesiri

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  Pana una alta, nu se poate face un trotuar de la Lidl la Dedeman? De la LiDL la Dedeman este o mare tziganie, mers prin noroi, ca alta varianta nu este.
  Pista de bicicleta de la Lidl la Shopping Center? Pe trotuar e ingust iar pe drum e sinucidere. Si asta e un drum facut nou…
  ‘Om trai si ‘om vedea!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  R

  Vad ca Primaria Selimbar se gandeste mai mult la locuitorii zonei Arhitectilor decat Primaria Cisnadie.
  Ar mai fi necesar un sens giratoriu la intrarea in Selimbar din DN7, dinspre sud si a unei legaturi intre Triajului si Rampa Stefan cel Mare.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asteptam cu nerabdare ca zona dintre Trakia si Troita sa fie randuita , pana atunci prostitutia din zona are centru de profit!!!!! cu un peste care sta la panda dupa colt ..in zona Mall..

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horotan

  Marius Grecu primaru un fel de Dancila cu Dragnea , un executant de ordine șeful e in continuare același și zonele mai sus menționate sunt probabil in zona
  Mosiiiilor lu șefi lu Mariusica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact