X
bmw

Un băiat de 14 ani a fugit cu un BMW cu volan pe dreapta. S-a oprit într-un gard

Un adolescent de 14 ani, din comuna Blăjel, a fugit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu o mașină, în scurt timp el oprindu-se într-un gard, după ce a derapat într-un curbă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 01:00, pe DN 14, în afara municipiului Mediaș. Băiatul s-a urcat la volan și a condus autoturismul spre Sighișoara, iar pe un sector de drum în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coliziune cu gardul unei societăți comerciale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu fac cercetări pentru a afla de unde a luat băiatul mașina, un BMW cu volan pe partea dreaptă. Autoturismul apare în acte ca aparținând unei persoane din județul Ialomița și nu fusese declarat furat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a adolescentului care a fost transportat la Spitalul Clinic Mediaș, fără a necesita internarea.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Mun. Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere fără permis.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    filip

    Oare ce etnie are “baietasul”?
    In alta ordine de idei, ar fi foarte bine daca TS ne-ar tine la curent cu mersul acestei anchete ( cum ar fi foarte instructiv ca TS si in general media sa ne tina la curent cu mersul anchetelor si finalizarea diverselor cazuri de genul acestuia – macar pe site-uri pentru a nu pierde din minutele de emisie).

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact