Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Actualizare. Șoferul care a intrat cu mașina în copac era băut și nu avea permis de conducere

Actualizare. Șoferul care a intrat cu mașina în copac era băut și nu avea permis de conducere

Actualizare Șoferul care a intrat cu mașina în copac era băut, nu avea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea nu era înmatriculată, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.  Șoferul, în vârstă de 27 de ani, avea o alcoolemie  de 0,80 și circula dinspre Răvășel spre Mihăileni. Pe fondul conducerii sub influența alcoolului, acesta a pierdut controlul direcției și a lovit copacul de pe marginea părții carosabile. Acestia i s-a făcut dosar penal pentru vătămare corporală, conducere fara permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Persoana care se afla în dreapta a fost descarcerată de salvatorii de la ISU, este conștienta și a fost  transportată la CPU Agnita. Șoferul a suferit un traumatism facial și escoriații.

Știre inițială.  După ce azi dimineață un camion a ajuns în albia râului Hârtibaciu, răsturnându-se lângă Alțâna, un nou accident a avut loc pe Valea Hârtibaciului.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, un autoturism a ieșit de pe drum și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului dintre Răvășel și Mihăileni.

Deși nu există informații precise la ora transmiterii acestei știri, se pare că două persoane au fost rănite în urma impactului.

Traficul în zonă nu a fost afectat.

accident

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus