X
IMG_0457

FC Hermannstadt a bătut Poli Timișoara: 3-0

Sibienii au câștigat primul meci de verificare din această perioadă, după ce a învins astăzi pe terenul sintetic de lângă „Municipal”, pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 3-0. Timișorenii ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1 după 22 de etape.

Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză. Sabin Lupu și Lucian Dumitriu au înscris în primele două minute ale întâlnirii, iar Petrișor Petrescu a stabilit rezultatul final cu un șut din interiorul careului, în minutul 18.

„Am făcut un joc bun, în special în prima repriză. Probabil și faptul că am întâlnit o echipă din Liga 1 a făcut ca băieții să aibă un plus de determinare. A fost o primă repriză reușită din toate punctele de vedere. În a doua repriză nu am mai avut o posesie foarte bună, ne-am mulțumit să păstrăm rezultatul și să încercăm să prindem echipa adversă pe contraatac. Am dat golurile foarte repede, iar asta ne-a ajutat. (…) Ne dorim să rămânem cu aceeași determinare și în meciurile de miercuri și de vineri, când adversarii vor fi din ligile inferioare, să nu primim o palmă din partea lor. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, chiar dacă vin după o perioadă de încărcări. Noii-veniți sunt în grafic”, a declarat antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

IMG_0144

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au început meciul cu „unsprezecele” Cătălin Căbuz – Mihai Stancu, Radu Crișan, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu, Robert Boboc – Sabin Lupu, Cosmin Neagu, Petrișor Petrescu – Ștefan Blănaru. După pauză, FC Hermannstadt a evoluat în formula Horațiu Moldovan – Alexandru Coman, Cătălin Pîrvulescu (Robert Bratu), Radu Crișan, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu (Marius Cătinean), Petrișor Petrescu (Mihai Stancu) – Olivian Surugiu, Andrei Hergheligiu, Iulian Popa – Alexandru Târnovan.

Echipa sibiană va disputa alte două amicale în această săptămână. Miercuri, 24 ianuarie, FC Hermannstadt întâlnește formația Performanța Ighiu, de la ora 15:00, iar vineri, 26 ianuarie, va juca împotriva celor de la ASR Brașov. Ambele partide vor avea loc pe terenul sintetic din vecinătatea Stadionului „Municipal”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    D.C

    AM URMARIT PE INTERNET CELE 2 AMICALE ALE SIBIULUI DIN SAPTAMANA ASTA.INTREBAM…!!!?? UNDE E GOLGETARUL SIBIULUI”” BOGDAN RUSU”,IN LOTUL LA CELE2 AMICALE NU A P A R E..? VREM UN RAPUNS DELA CONDUCEREA ECHIPEI.MULTUMIM SIBIENII DE PESTE OCEAN PRIN D.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact