X
astrid fodor (4)

Fodor: Pentru mine nu sunt o temă alegerile din 2020

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat că nu s-a decis în privința unui al doilea mandat în fruntea administrației locale. ”Nu mi-am pus această problemă a viitoarelor alegeri. Pentru mine nu sunt o temă alegerile din 2020. Când vine momentul și mă voi gândi la momentul alegerilor din 2020 vă voi comunica”, a spus Fodor în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată săptămâna trecută.

Întrebată de declarațiile liderului FDGR, Paul Porr, care a spus în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că FDGR are nevoie de o altă echipă, Fodor i-a dat dreptate. ”S-a mai schimbat ceva la această echipă, așa că are dreptate domnul primar Porr”, a spus Fodor.

Liderul FDGR a spus că Forumul va coborî ”vertiginos” dacă nu se va schimba echipa care-i va reprezenta la alegerile locale. ”Cu aceiași oameni, vom fi vertiginos în jos, asta e părerea mea și asta am și spus-o. (…) Și aici trebuie o analiză foarte concretă și foarte critică”, a anunțat Porr. ”Pe lista cu care intenționăm să ne  prezentăm în Sibiu, în 2020 va fi o cu totul altă echipă față de cea de acum. Nu știu dacă ei știu și mai ales dacă ei acceptă, dar vor trebui să accepte”, a mai spus liderul FDGR.

Paul Jurgen Porr este conștient că numeroși aleși pe listele FDGR se vor opune transformării formațiunii, însă decizia finală va fi luată de conducerea centrală a organizației. ”Sigur va fi o opoziție la schimbare, nimeni nu se duce după scaunul pe care stă, dar Forumul va hotărî candidații pe toți cei din funcții”, a continuat Porr.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicolae

  Oricum o întoarce FDGR și doamna Fodor,etnia săsească este pe cale să se ducă definitiv de la Primărie și Consiliul local Sibiu.Eu cunosc detaliat situația.Exista soluția că la Primărie sa rămână PNL iar la Consiliul județean sa avem președinte FDGR,cam ultima soluție de compromis! Aceasta varianta a fost lansată chiar de către un domn liberal din Sibiu,consilier local actual în CL Sibiu!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mamalor

  Doamna Fooooodor!
  Poate sunt o tema promisiunile din campania electorala si salariile nesimitite ale functionarilor care oricum taiau frunze la cainii………..sau n-ati promis nimic

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Am votat FDGR din lipsă de altceva; din păcate, am greșit. Pentru Fodor, această căciulă, e mult prea mare. Să nu atragi fonduri europene pentru dezvoltarea urbei, e o vină mare care nu poate fi uitată. RUȘINE FDGR!!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  surprize surprize

  la consiliul judetean veci nu mai iese FDGR pentru ca nu are cum , judetul nu voteaza sasi , la consiliul judetean depinde de ponderea primarilor din comune, generatiile s-au schimbat si e o alta viziune ,

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tulai doamne

  În veci vecilor FDGR nu ajunge să obțină voturi din județ încât să aibă o poziție majoritară, comunitățile mici care au convetuit împreună cu ei stiu de ce,apoi generațiile s-au m-au schimbat si viziunea e alta

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gustav

  Pentru functia de Primar, ar trebui sa candideze oameni onesti, care au demonstrat ca pot sa conduca alti oameni. Nu e normal ca o femeie batrana, de teapa acestei Fodor, care nu a realizat absolut nimic din punct de vedere profesional, sa candideze si sa fie aleasa (in lipsa de contracanditat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact