Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Foto-Video Camion răsturnat în râul Hârtibaciu. Doi răniți

Foto-Video Camion răsturnat în râul Hârtibaciu. Doi răniți

Un autocamion s-a răsturnat în această dimineață în râul Hârtibaci, lângă Alțâna, după ce șoferul a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe carosabil.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, evenimentul a avut loc pe o cale de acces care face legătura între localitatea Alțâna și o societate comercială din afara localității.

”Șoferul unui autocamion care circula spre societatea comercială a pierdut controlul direcției și a căzut în albia râului Hârtibaciu”, spun polițiștii.
În urma evenimentului sunt doi răniți, ambii conștienți: șoferul de 45 de ani și pasagerul de 36 de ani, ambii sibieni. Unul singur a fost transportat la spital.

IMG-20180123-WA0003_1516699344556

”Un echipaj SMURD din cadrul Stației de pompieri Agnita a intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a unei persoane ce prezenta traumatism facial și dureri în zona toracică. Persoana, conducător auto, a căzut de pe pod împreună cu cabina în care se afla, în râul Hârtibaciu, în zona fermei din Alțâna”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

ceas cu cuc

Acum 6 ani

sa-si curete podul nu pot doar sa faca profit p.. m.. lor
Raspunde

vasalie

Acum 6 ani

Lucru slab ca-n Altana nu gasesti in tot judetul .........a ajuns satu nimanui Dintr-un sat de frunte a ajuns un sat in paragina de cand pastoreste acest primar fara capatai Votantii ???? ......cei cu ajutoare sociale care se inmultesc ca mustele la..........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus