Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Wizz Air renunță la cursa Sibiu-Milano de la sfârșitul lunii martie

Wizz Air renunță la cursa Sibiu-Milano de la sfârșitul lunii martie

Reprezentanții companiei aeriene Wizz Air au anunțat oficial că renunță la ruta Sibiu – Milano de la sfârșitul lunii martie.

Conform acestora, citați de Nova Tv, zborurile de pe Aeroportul Internațional Sibiu vor fi adaptate la cerințele pieței.

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile.

Ruta Sibiu – Milano va fi întreruptă de la sfârşitul lunii martie 2018, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată.
Evaluăm întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor noştri, iar capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii cu o cerere mai mare, cum ar fi cele pentru:

– Londra Luton (de la 5 zboruri pe săptămână la zboruri zilnice),

– Memmimgen Munchen (5 de la 2 frecvenţe săptămânale),

– Dortmund (5 de la 3 frecevenţe săptămânale),

– Nürnberg (4 de la 3).

De asemenea, din iunie, odată cu alocarea la baza locală a celei de-a doua aeronave Airbus A320, WIZZ va lansa cinci rute mult aşteptate de către pasageri: Copenhaga (Danemarca), Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Basel (Elveţia), Frankfurt Hahn (Germania)”, au declarat reprezentanții Wizz Air pentru Nova Tv.

Pasagerii cu rezervări afectate de schimbările pe ruta Sibiu – Milano, sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Nicoleta din V Aurie

Acum 6 ani

...eu care credeam ca am scapat de Atlasib si de soferrii lor libidinosi ! :)
Raspunde

Ada

Acum 6 ani

Nu este chiar așa cum spun ei !Am încercat reprogramarea zborului anulat,din Basel.Nu ,nu a fost posibil,au încercat sa-mi dea bilete pentru Cluj .... Nu cred ca s-a anulat fin cauza nerentabilitații deoarece am zburat de foarte multe ori la Siniu si întotdeauna au fost toate locurile ocupate . O seara buna
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ella Manu

Acum 6 ani

Sa fi pierit toti broscarii?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Jetbejet

Acum 6 ani

Să fi pupat un sas Ela Manu ?
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

ciudat ce fac da .... SE POATE SA IA CURSA TAROM,RYANAIR SAU ALTA FIRMA ca multi care o zburat la Milano or spus ca avionul era cam plin
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus