Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Compania HARTING face angajări pentru fabricile din Sibiu și Agnita

Compania HARTING face angajări pentru fabricile din Sibiu și Agnita

Firma HARTING RO AUTOMOTIVE SRL face parte din concernul HARTING Technology Group – lider de piața pe segmentul producției de solenoizi, electromagneți pentru industria auto și a cablurilor de alimentare pentru mașinile hibride.

Compania se află la Sibiu din anul 2003 și are un număr de 350 angajați în cele două locații municipiul Sibiu și orașul Agnita.

În prezent, HARTING angajează pentru fabrica din Sibiu ”Logisticean gestiune flux”  și ”Reglor mașini – mentenanță”.

Pentru fabrica din Agnita, HARTING caută să angajeze ”Logistician gestiune flux”, ”Inginer producție”, ”Tehnician calitate” și ”Inginer calitate”.

Cine este interesat poate depune CV-urile pe platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului, ori poate contacta direct compania la următoarele date de contact:

e-Mail: [email protected]

Tel.0369102618

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Floreea Andreea

Acum 3 ani

Angazeaza
Raspunde

Lăcătuș mihai

Acum 5 luni

Mai faceti angajari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus