X
geoana PSRO

Geoană îl dă pe Dragnea drept candidat al PSD la prezidențiale. ”Cred că anunțul se va face undeva la începutul anului viitor”

Fostul lider al social-democraților, Mircea Geoană, a declarat că Liviu Dragnea intenționează să candideze la alegerile prezidențiale. “Domnul Dragnea, dacă își propune să candideze, poate obține, în condițiile de astăzi, susținerea și votul unui Congres PSD. Cred că poate să devină candidatul PSD dacă își propune. Este și obligația domniei sale să judece. Ce șanse are, ce susținere are, cum a ieșit sau nu din aceste episoade puțin mai complicate. În clipa de față are suficientă experiență politică și a jucat. Are meciuri în picioare”, a spus fostul lider PSD.

Mircea Geoană crede că PSD nu se grăbește să anunțe candidatul pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, deoarece o astfel de mișcare nu ar face decât să crească tensiunea în partid. “Ai nevoie ca întreg partidul să tragă pentru candidatul sau candidata pe care partidul o alege. Cred că anunțul se va face undeva la începutul anului viitor, sfârșitul acestui an, poate într-un Consiliu Național sau într-un Congres”, a spus diplomatul, marți, pentru ziarul Libertatea.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact