X
OFL 2018- 1

Organizația Femeilor Liberale din Sibiu a sărbătorit Mica Unire

Ziua Principatelor Unite a fost sărbătorită și de către Organizația Femeilor Liberale Sibiu (OFL), avându-l drept invitat pe viceprimarul și istoricul Răzvan Pop.

Odată cu sărbătoarea Micii Uniri, OFL a organizat un eveniment în cadrul căruia au discutat importanța Unirii Principatelor. „Momentul aniversar ai celor 159 ani de la Mica Unire a fost sugestiv marcat prin dezbateri şi prezentarea unui material documentar şi a unui poster pe această temă. De asemenea, la eveniment în calitate de invitat şi istoric a fost prezent Viceprimarul Municipiului Sibiu, dl. Răzvan Pop, care a subliniat importanța actului Unirii de la 1859, în contextul geopolitic al vremii”, transmite Adriana Misachevici- Preşedinta O.F.L. Sibiu.

„1859 este un al doilea moment dintr-un secol miraculos care a dus la naşterea României Mari, României moderne. Brătianu, Cuza, Kogălniceanu sau Rosetti sunt nume de romani care sunt părinţi fondatori ai României moderne. Eforturile lor, munca lor dar mai ale sacrificiul lor pentru stat sunt și astăzi un exemplu demn de urmat”, spune Răzvan Pop.

La finalul evenimentului s-a cântat Hora Unirii.

POSTER -24 IANUARIE

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact