Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Peste 11.000 de lei de la suporteri, pentru juniorii de la CSU Sibiu

Peste 11.000 de lei de la suporteri, pentru juniorii de la CSU Sibiu

Peste 150 de sibieni au redirecționat anul trecut cei 2% din impozit către Asociația Baschet Club Sibiu. Administrația Financiară a virat zilele trecute 11.768 de lei, sumă strânsă ca urmare a completării formularului 230 de către suporterii CSU Sibiu. Conducerea Clubului a decis ca banii să fie utilizați de juniorii BC CSU Sibiu.

Banii urmează să fie împărțiți în mod egal celor trei echipe de juniori ale clubului sibian de baschet: Under 13, Under 16 și Under 18. Banii vor fi utilizați exclusiv pentru acoperirea unei părți din cheltuielile prilejuite de participarea celor 60 de juniori BC CSU Sibiu în competițiile naționale organizate de Federația Română de Baschet.

„Am decis ca acești bani, proveniți din cei 2% redirecționați de sibieni, să fie folosiți de către juniori. Echipele noastre pregătite de Alexandru Kovacs, Alexandru Rubint și Cristian Crăciun au reușit, și în sezonul actual, rezultate foarte bune și ne demonstrează, de la an la an, că merită să fie sprijiniți tot mai mult. Anul trecut am reușit să obținem finanțare și de la autoritățile locale pentru pregătirea și participarea lor în competițiile naționale și sperăm să reușim să continum să investim tot mai mult și în juniorii noștri, pentru a crește generații cât mai valoroase de baschetbaliști”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Oficialii clubului sibian își propun ca și pe viitor toți banii strânși din redirecționarea celor 2% din impozit să fie folosiți exclusiv de juniori. Orice angajat poate ajuta direcționând 2% din impozitul anual, către Asociația Baschet Club Sibiu. Tot ce trebuie să facă este să completeze Formularul 230, „Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual”,  cu datele personale, să îl semneze și apoi să îl depună la registratura organului fiscal de care aparține cu domiciliul până la 25 mai 2018 sau trimis prin poștă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus