Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Fanshop-ul CSU se relansează sâmbătă, la meciul cu Pitești

Fanshop-ul CSU se relansează sâmbătă, la meciul cu Pitești

Suporterii sibieni vor avea ocazia să cumpere, începând de sâmbătă, mai multe produse inscripționate cu însemnele echipei BC CSU Sibiu. Eșarfe, căni, umbrele, mouse pad-uri, brelocuri, rucsacuri, desfăcătoare de sticle, dar și autocolante, toate vor putea fi cumpărate înaintea fiecărei partide de pe teren propriu, de la intrarea în Sala Transilvania. În curând, acestea vor fi disponibile și online.

Înaintea partidei dintre CSU Sibiu și BCMU FC Argeș Pitești, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 17:45, suporterii sibieni își vor putea procura noi produse din fanshop-ul de la intrarea principală a Sălii Transilvania. Oficialii CSU au pregătit mai multe produse personalizate și în curând acestea vor fi disponibile pentru comercializare inclusiv online.

Prețurile produselor sunt:

Cană, 250ml-30 lei

Eșarfă- 25 lei

Umbrelă- 30 lei

Rucsac- 14 lei

Breloc- 20 lei

Mouse Pad- 22 lei

Desfăcător sticle- 8 lei

Autocolant (fabricat din rășină)- 20 lei.

Suporterii echipei sibiene își pot achiziționa și replici după maieurile de joc, tricouri polo cu sigla CSU Sibiu, precum și treninguri cu însemnele echipei, direct din magazinul Andu, din incinta Shopping City Sibiu.

umbrela CSU autocolant CSU breloc CSU cana CSU desfăcător CSU eșarfă CSU mouse pad CSU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus