X
Sibiu bulevardul coposu zidul cetatii parcare autobuze turisti taxi muzeu istorie naturala

Autocar parcat la Thalia, spart de un brăilean

Un bărbat din Brăila a forțat trapa unui autocar parcat la Thalia, în timp ce turiștii vizitau centrul orașului.

Furtul a avut loc în luna septembrie, în plin sezon turistic, iar hoțul nu a lăsat foarte multe urme. Totuși, polițiștii au reușit să îl identifice, după patru luni.

Autocarul cu turiști din Galați era parcat pe bulevardul Coposu. Brăileanul de 23 de ani a așteptat ca turiștii să plece din zonă, a forțat trapa autocarului, s-a strecurat înăuntru, dar nu a găsit decât un portofel uitat de unul dintre pasageri pe o banchetă. În portofel se aflau documente și 150 de lei. Furtul a fost reclamat la Poliție. “În urma cercetărilor efectuate, în data de 25 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în județul Brăila, bănuit că, în noaptea de 10 / 11 septembrie 2017, ar fi sustras portmoneul în cauză. Bărbatul a fost reținut 24 de ore”, se anunță într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cl. Anul politic

    Aproape zilnic sunt furturi comise în autobuzele Tursib și toate sunt trecute sub tăcere, iar hoții nu sunt niciodată prinși.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact