X
porr FDGR

FDGR: Ovidiu Ganț nu va vota noul guvern PSD-ALDE

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) anunță că nu va acorda susţinere guvernului Dăncilă, iar deputatul său, Ovidiu Ganţ, nu va vota pentru învestirea noului guvern PSD-ALDE. Motivul ține de faptul că nu s-au clarificat încă unele declarații calomniatoare pe care lideri ai PSD le-au rostit la adresa Forumului, în timpul campaniei electorale pentru alegerile generale.  ”Nu au fost clarificate relaţiile dintre alianţa de guvernare şi FDGR în urma afirmaţiilor calomnioase ale unor membrii PSD şi ALDE la adresa FDGR începând cu 2014 şi a faptului că, cele două partide nu s-au delimitat de aceste afirmaţii. Totodată, FDGR în continuare nu este de acord cu intenţia PSD-ALDE de a modifica legile justiţiei, nesusţinând aceste măsuri preconizate, şi nici cu modul, în care au fost demise cele două guverne PSD-ALDE, generându-se instabilitate politică şi o imagine negativă a ţării noastre în străinătate”, se arată într-un document semnat de președintele FDGR, dr. Paul Jürgen Porr.

Din noul Guvern PSD-ALDE va face și președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, care va ocupa funcția de ministru al Turismului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Unii

  Bine că le-au votat FDGR pe Suditu în Consiliul de administrație de la societatea Urbana , consilieri locali de la FDGR cu cei de la PSD , o să caut procesul verbal al ședinței de consiliu local să-l public, asta s- a întâmplat în toamnă 2017,

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Recrutam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:
  pacurarucostica1963@gmail com

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact