X
Fără titlu 2

TSTV Raluca Turcan: Pentru mine, PSD Sibiu nu este un subiect, întotdeauna am criticat doar oamenii de decizie

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că nu poate avea reacții la comentariile unor oameni care nu au forță de decizie, referindu-se la luările de poziție ale PSD Sibiu la adresa sa și a PNL Sibiu. ”Pentru mine, PSD Sibiu nu este un subiect, pentru că dacă ați urmărit ce am făcut eu în politică, întotdeauna am criticat doar oamenii de decizie, cei care pot face ceva și pe care dacă-i critici, ai șansa să-i determini să facă ceva mai bine, ori PSD Sibiu nu a oferit până acum nimic Sibiului. Guvernarea PSD – ALDE nu a dat nimic, dar absolut nimic bun Sibiului. Iar pe plan local, despre ce discutăm? Oameni din PSD Sibiu îmi dădeau telefoane să-i sprijin să ajungă pe niște funcții numite politic, adică asta este situația (…) Nu merită să intri într-un dialog politic decât cu oameni cu care știi că poți schimba ceva, în rest e pur și simplu doar consum de energie. Citeam acele atacuri la adresa mea și îmi dădeam seama că undeva pe fond sunt norocoasă, că după atâția ani de politică, de mandat în serviciul public, singurele lucruri pe care ajung să mi le tot spună sunt că am făcut o facultate la Moscova într-o anumită conjunctură, dar între timp am făcut și în America studii, și la Viena, dar de care nu mai vorbesc”, a spus Turcan.

Legat de numirea liderului PSD Sibiu, Bogdan Trif, în funcția de ministru al Transporturilor, Turcan declară că a contat mai mult susținerea pe treptele DNA pentru Liviu Dragnea. ”De fiecare dată când am auzit că o persoană din Sibiu urmează să fie numită ministru, am privit cu speranță și cu așteptări mari, pentru că eu cred că un om care primește un mandat de ministru, măcar pentru județul din care provine poate să se zbată și să contureze niște proiecte. Dacă vă aduceți aminte, principalul lucru pe care l-am invocat în contradicție cu fostul meu sef de partid, Ion Ariton, a fost acesta că a avut șansa să fie ministru într-un minister important, cel al Economiei, și din nefericire, sprijinul pentru Sibiu a fost zero.

În legătură cu președintele PSD Sibiu, nu cunosc fapte politice care să justifice această nominalizare. Evident că mi-aș dori foarte multe rezultate pentru Sibiu, dar mi-e clar un lucru: că la structura care se prefigurează în Guvernul Dragnea 3 au contat foarte mult oamenii care i-au dat sprijinul în răfuielile interne din partid și chiar cei care l-au susținut pe treptele DNA-ului”, a mai spus Raluca Turcan în cadrul emisiunii.

Turcan a mărturisit că a fost dezamăgită de faptul că nu s-au mărit pensiile. ”A fost un program de guvernare nerealist. Am spus de la început că în mod matematic nu poți susține toate aceste promisiuni: să crești salariile medicilor la 3000-5000 de euro, să crești salariile profesorilor la 2-3000 de euro, să dublezi pensiile. Nu s-a întâmplat, dar să știți că și eu am crezut că măcar pensionarii vor fi răsplătiți și vor avea pensiile majorate și vor simți în buzunar o îmbunătățire, dar până și electoratul lor clasic a fost mințit și amânat”, a declarat Turcan.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

18 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cl. Anul politic

  Și electoratul vostru, al pedeliștilor, a fost mințit din belșug de voi. Ați uitat ce-ați făcut la guvernare ? Apoi ați fugit iute la PNL, ca să decredibilizați partidul Brătienilor, împreună cu Petre Roman (fiul cui este ?), Bogdan Olteanu (nepotul cui este ?) și alți Fenechii. Din cauza voastră a câștigat PSD.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ....

  Ce-a fumat tuta asta? De ani de zile e numai cu pesedeu-n gură si acum ne zice ca pentru ea nu e un subiect? Hai sictir idioato, ne iei de prosti pe toti.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  schelariu

  Draga Raloca ! Sa sti ca tu asa cum esti tu in felul cum esti tu impreuna cu LUDOVICU CHITARISTUL sunteti sunteti nambar doi in OPOZITIA ASTA CARE ESTE ESTRA ordinara hai pa !

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  m

  Raluca ai ramas in urma .Sau marit pensile si se vor mari daca ii lasati in pace .Spitalul din Bucuresti nu se va face din cauza voastra ,asa ne aratati cat de mult va pasa de noi oamenii .
  Draga Raluca voi PNL conduce-ti Sibiu nu Psd si ce ati facut nimic .
  Ati facut drumuri care merg intr-un singur sens dar ati uitat sa face-ti trecerile de pietoni .
  Printre blocuri zapada pe drumuri nu este treaba voastra ?
  Cladirile istorice trebuie reparate stau sa cada pacat de ele ?
  De ce va tot bate-ti cu pumnul in piept ca voi ati fi mai buni ? Ati uitat cand ati fost la putere nu ati marit pensile si nici salarile ?
  Voi sunte-ti contra asa v-ati propus ,v-am auzit la tv . Si ai facut scoala in Russia .

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   zzz

   tipule, nici nu are rost sa comentez continutul postarii tale.
   pt primele 2 greseli de gramatica si ortografie ti-am dat circumstante atentuante (o fi omul grabit, neatent) dar in 9 randuri de text ai vreo 10 greseli.
   asta arata decat ca es-ti prost gramada

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dumi

  Cucoana! Nu intelegi ca in afara de cei care spera sa profite cate ceva de pe urma functiei ce o detii, restul oamenilor din SB nu te agreează! Multi vă detesta! În SB nu ati castigat alegeri dumneavoastra (locul 3 la uninomonal) ci din conjuctura cu partidul in care va-ți infiltrat! Culmea ca partidul ce il reprezinta-ti acum la-ti trădat o data cu grupul Stolojan (multi din “penele” habarnu au). Deci pa si pu….

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  pentru mine raluca PDLISTA basista pupila lui stolo NU ESTE UN SSUBIECT
  kill bill,taiatoare de pensii si salarii in guvernul boc base,taietoare de spitale si scoli
  IED-UCATA LA MOSCOVA
  sotul purtator de vorbe la 3COCENI pe vremea lui base- nuti-dar FAMILIA
  curata si cinstita
  da la sibiu ce cauta doanma TURCAN?teleportata PDLista,profascista,antiromanca
  la botsheni nui bini,cind cu familia se faceau bani din alcool si tigari ?cititi si presa de acum 12-15 ani din zona botosani

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara1918

  Felicitări , Raluca și noi succese !
  L -ai creiticat atât de acerb ( pe persoana fizica , nu FDGR care nu are puterea sa imbunătățească ceva ) până când te-a ascultat , ți -a devenit coleg de partid , apoi președinte și in cele din urmă Președinte !
  Ce ne făceam fără dojenile tale ani de-a rândul ?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Baba fodor si fuego

  Ralu, daca ne spui cati bani o platit Base pt tine la clinica din Paris, te votez. Pana atunci sa te vad langa cele6 milioane de minciuni din ww2 😘😘

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact