Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Dan Barna, președintele USR, la flashmob-ul din fața sediului PSD

Dan Barna, președintele USR, la flashmob-ul din fața sediului PSD

Printre protestatarii care participă zilnic la flashmob-ul din fața sediului PSD, astăzi, s-a aflat și deputatul sibian, președintele USR, Dan Barna. Acesta s-a alăturat protestului alături de colegii lui în semn de solidaritate față de comunitatea sibiană care protestează în tăcere. 

În jur de 300 de protestatari au participat la cel de-al 33-lea flashmob #văvedem. Timp de 15 minute au stat în tăcere în Zona Liberă de Corupție din fața sediului PSD. În acest weekend, peste 250 de membri ai USR s-au întâlnit la Sibiu pentru a lucra împreună. Au avut mai multe dezbateri, iar astăzi, de la ora 12:00 s-au alăturat flashmob-ului.

„M-am alăturat din solidaritate cu cetățenii Sibiului care înțeleg să exprime acest protest inedit și, totuși, puternic pentru tot ce se întâmplă în România. Este un protest care arată resursele societății în a-și exprima și a transmite mesaje direct către o clasă politică care a înțeles rostul pe care îl are și anume: acela de a guverna cetățenii. Este un protest creativ alături de care sunt eu și toți colegii mei”, spune Dan Barna, președintele USR.

dan barna protest

În ceea ce privește ziua de mâine, acesta mărturisește că nu are așteptări foarte mari mai ales că, în momentul de față, România are cel mai slab guvern din istorie. „De la ziua de mâine nu am așteptări foarte mari. Vot fi audieri, este un guvern - marionetă. E evident că o să punem întrebările care vor dovedi incompetența acestui guvern, pentru că este, probabil, cel mai slab guvern pe care l-a avut România. Practic, toate elementele vulnerabile, procesele de corupție și ilegale din guvernele anterioare sunt adunate acum într-un buchet frumos otrăvit”, declară președintele USR.

Totodată, menționează că „USR va vota împotrivă. Aici nu este niciun dubiu. Ne vom opune prin toate instrumentele pe care le avem la dispoziție. În politica din România am învățat că orice lucru se poate întâmpla. Sunt realist, e o majoritate. Decizia poporului de a nu merge la vot a creat o majoritate profund dezechilibrată față de situația reală din România”, concluzionează Dan Barna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3679

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 6 ani

nimeni in poaie neimeni in drum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la poza si cimentariul cu penalulul adamescu si johannes NO COMMENT bai trula mula E USOR A SPUNE VORBE CIND NIMIC NU AI A SPUNE platit de soros,vezi poza si pupicul SOROS JUNKER ba laaba trista
Raspunde

Alin

Acum 6 ani

ce ironic, sa dai acel citat si sa nu spui absolut nimic. Bla, bla, soros, bla, agenturilii, medicamente....
Raspunde

Zoldi Tibor

Acum 6 ani

URAAAAA!!! V-a venit sefu la miting. BLEAH!!!!
Raspunde

A

Acum 6 ani

Dan Barna - un adevar simbol al opozitiei si liberalismului din romania - cu siguranta nu e un semidoct, Sibian 100% mutat aici acum cativa ani si care sigur nu vrea ca statul sa reglementeze cat mai multe aspecte din viata de zi cu ziprin interventia statului... Amuzant e ca i-a furat lumina reflectoarelor lui Ciocan, care spera sa prinda si el la putin cascaval intrand in politica asa subtil, prin proteste si alte actiuni. Si mai amuzant e ca acum cateva luni cand cineva l-a acuzat pe Ciocan ca vrea sa se bage in politica, s-a dezis de toate acuzatile, acum o arde asa si se vede viitor primar (cu absolut 0 experienta necesara, va fi ca un Fodor 2.0).
Raspunde

Andrei

Acum 6 ani

Ciprian Ciocan face "proteste si alte actiuni" de vreo 7-8 ani in Sibiu. Cu multa daruire si pasiune pentru comunitate. Daca vorbesti asa, este pentru ca asa intelegi tu ca trebuie sa fie lumea... invidie, cascaval si tepe. Cand cineva face treaba si misca lucrurile n-ai nici o sansa sa-l observi.
Raspunde

Doina

Acum 6 ani

Dan Barna omul lui Soros si al globalistilor care au nenorocit natiuni intregi (Jugoslavia, Lybia, Syria, Irkak, etc). Tradator de neam si tara!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Yoy

Acum 6 ani

Fa Doino ai venit si tu pe aici? Trebuia sa nu chiulesti de la scoala. Scrii ingrozitor si vad ca nu te prea duce capul prea mult
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zexe

Acum 6 ani

Șogore, tu lipseai! Ighen.
Raspunde

periscop

Acum 6 ani

Locul parlamentarilor nu e în stradă! N-au fost aleși ca să apară la flash-mob-uri ori la tembelizor. Opoziția se face la tribuna parlamentului. Și cel mai ușor e să critici. Să vină cu propuneri concrete, în favoarea sibienilor. Am mai avut parlamentari, ca Nicki Manolescu, de exemplu, care n-au făcut absolut nimic pentru electoratul lor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus