X
flashmob protest PSD va vedem (2)

Mihai Șora laudă  #văvedemdinSibiu: vocea mea se adaugă vocii voastre

Filosoful și eseistul Mihai Șora a distribuit pe pagina sa de facebook transmisiunea live a protestului de astăzi #văvedem, din fața sediului PSD din Sibiu, lăudându-i pe protestatari pentru spiritul lor civic, care îi poate salva pe români de impostură, de hoție, de asaltul, dezmățul și vacarmul neghiobiei.

“Nu doar că am mare încredere în spiritul civic al acestor tineri, dar sunt convins că el ne poate salva de impostură, de hoție, de asaltul, dezmățul și vacarmul neghiobiei.” “Dacă – din viața românească a ultimilor ani – ar fi ceva de transmis mai departe, atunci tocmai această deșteptare civică ar trebui aleasă și cultivată. EA să ne fie prezentă în minte ori de câte ori ne încearcă disperarea sau lehamitea. Bravo vouă, oameni buni!
Trag nădejde că veți găsi, în călătoria de la Bruxelles, ființe responsabile care să vă asculte și să vă înțeleagă.  Vocea mea se adaugă vocii voastre,” scrie filosoful pe facebook.

Citește și Mihai Șora: “Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici…”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact