X
stanciu CJ (22)

Schimb de replici tăioase în CJ Sibiu: E inacceptabil să aducem la Sibiu modul barbar de lucru al PSD

Înainte și după votul de ieri din Consiliul Județean pentru demiterea președintei Daniela Cîmpean, între consilierii PNL și PSD au existat câteva schimburi de replici.

Când s-a ajuns la punctul respectiv pe ordinea de zi, liderul liberalilor a anunțat că grupul PNL din Consiliul Județean nu participă la vot, acesta fiind ”inoportun”.

”Colegii noștri din PSD ne arată că doresc să importe modelul de la București, tot la 6 luni să schimbăm un guvern. Este inacceptabil să aduce la Sibiu acest mod barbar de lucru. Noi am fost aleși în aceste funcții pentru a crea proiecte pentru cetățeni, pentru comunitate, nu pentru imaginea personală sau pentru partid”, a declarat Gheorghe Sterp Vingărzan, consilier județean din partea PNL.

gheorge sterp vingarzan CJ (18)

După vot și aflarea rezultatului – doar consilierii PSD au susținut proiectul, liderul PSD din Consiliul Județean a ținut din nou să ia cuvântul.

”Doamna președintă, doresc să vă felicit pentru votul de încredere pe care l-ați primit din partea formațiunii FDGR. Ce-i drept, tactica aceasta pe care astăzi ați adoptat-o dumneavoastră, cei din PNL, nouă ne este cunoscută încă din trecut, de pe vremea moțiunilor de cenzură depuse împotriva guvernului Boc, unde în Parlament se stătea cuminte în bancă și se vota după cum dicta PDL-ul, din care făceați și dumneavoastră parte. Eu vreau să vă asigur că noi, cei de la PSD Sibiu, această confuzie între PDL și PNL nu o vom face. Nici astăzi și nici în viitor”, a intervenit Cătălin Stanciu, liderul PSD din CJ Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hell-Town aus Bruk

  Felicitari Cataline! Bine ca ne (le)-ai adus aminte de guvernarea de trista amintire Boc din care cu brio au facut parte! Sa-si aduca lumea aminte de taierea pensiilor si salariilor, de majorarea TVA de la 19 la 24%, imprumutul la FMI de 20 mld, imozitul forfetar si alte nenorociri…
  Si nu mai “rezista” nimeni! Erau pe “mod avion”!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   zzz

   Cataline, adu-le aminte si cum guvernul Tariceanu (PNL intradevar, insa sprijinit tacit de PSD) a dat pomeni de miliarde, a prapadit banii platiti de Erste pe BCR a angajat soti, sotii, cumnati, amanti, etc in tot ce inseamna admnistratie de stat si practic a lasat o gaura imensa in finantele tarii.
   apoi a venti criza iar taierile si imprumuturile erau inevitabile.
   acelasi model il vedem acum la, supriza, PSD. ei deja sa pregatesc sa ii arate pe degetul pe urmatorii care vor taia salarii platind pentru incompetenta si coruptia ciumatilor rosii.
   nu am votat PDL sau Basescu, ce spun aici sunt doar date economice si istoirce puse in context.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Hell-Town aus Bruk

    Da, partial de acord. Problema este insa la bunavointa guvernantilor…
    Daca tot ne zbateam in criza profunda generata de “banditul” de Guvern Tariceanu, si tara era la ananghie, de ce faceam investitii de telegondole la Neamt sau partii de ski la Petrosani, basca despagubirile de la ANRP de miliarde de lei…
    Dar “traiam biiineee”, va placea cu Kioru`ca era de gashka!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @catalin ...

  Catalin, simte gustul puteri si incepe sa se agite ! Da, este frustrant sa vezi colegi de ai tai pupincuristi care au promovat si tu sa ramai in continuare prostul de serviciu.
  Omule dupa cat rau ati facut in tara asta , tu si pesedisti tai o sa intrati in istorie la capitolul “erori” si “dusmani ai poporului roman”.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristi

  ”a declarat Gheorghe Sterp Vingărzan, consilier județean din partea PSD.” Cred ca este consilier judetean din partea PNL… daca vreti sa rectificati!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  Cat de simpatic! PSD sa acuze pe cineva pentru modul de votare? Ei, maestrii votului cu bilele la vedere, ei, cei carora Dragnea le interzice sa iasa la vot atunci cand stie ca nu are controlul absolut?! Astia de la PSD chiar atat de amnezici ne cred?!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Zumz

    Mai Mitica, tie ti se pare ca fac vreun elogiu PNL-ului?! Atata doar ca cei de la PSD ar trebui sa fie ultimii oameni din lumea asta (chiar si dupa ugandezi) care sa zica ceva despre sisteme de vot si regulamente…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact