X
cimpean CJ (35)

Cât de dispusă e Daniela Cîmpean să colaboreze cu PSD-ul pentru proiectul de la Bâlea după ce au vrut s-o demită?

În interval de câteva zile reprezentanții PSD Sibiu au dat țării un nou ministru al turismului și au avut o tentativă eșuată de a o demite din funcție pe președinta Consiliului Județean pe Daniela Cîmpean.

Primul proiect anunțat de liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, după numirea în funcția de ministru al Turismului, a fost mega-complexul de schi de la Bâlea Lac.

“Această investiție este foarte necesară, trebuie să dăm posibilitatea cetățenilor români să își petreacă vacanțele de iarnă în România, să nu mai plece în alte țară, în  Franța,  Germania, Austria sau Elveția. Cred că am avea și un aflux de cetățeni străini, (…)cred că asta ar fi prioritatea zero a mandatului meu”, a spus Bogdan Trif.

Pentru realizarea acestui proiect, ministerul va trebui să colaboreze cu Consiliile Județene pe a cărei rază de află versantul Făgărașilor, inclusiv Sibiul. Ori CJ Sibiu este condus de Daniela Cîmpean, cea pe care PSD tocmai a încercat s-o dea jos.

”Puterea pe care cei de la PSD o dețin în acest moment sper să-i facă mai înțelepți și mai îngăduitori. Eu sper să am o foarte bună colaborare cu Ministerul Turismului. Noi încă din mandatul fostului ministru am avut întâlniri și discuții pe acest subiect. Fără administrația județeană din Sibiu, Brașov și Argeș, proiectul nu va putea fi dus la îndeplinire. Noi ne exprimăm disponibilitatea de a susține și de a participa activ la acest proiect pe care îl considerăm foarte important pentru județ. Facem tot ce putem ca să-l susținem”, a declarat Daniela Cîmpean.

Citește și:

PSD Sibiu insistă cu demisia Danielei Cîmpean: Au fost mai multe voturi pentru demitere!

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  De al locului

  Doamna Presedinte Cimpean , in aceasta ecuatie, Sb – Bv – Ag – Minister , sunteti cea care prin profesionalismul dumneavoastra puteti sa impulsionati acest proiect.
  Sunt convins ca nu aruncati vorbe pentru “a da bine” cum fac majoritatea politicienilor.
  In ceea ce priveste colaborarea cu pesede , urmariti interesele sibienilor si a Sibiului; noi stim sa facem diferenta intre profesionalism, omenie, implicare vs. puturosi, trantori, lingai, pesedisti .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  schi

  Ideea de proiect nu este strict pe zona Balea.Este pe masivul Fagaras.Zona Balea este limitata din punct de vedere al dezvoltarii unui domeniu schiabil.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CHE GUEVARA

  #”Nu vi se pare că exact în această postură ne aflăm noi de ani buni şi persistăm în această complicitate per­nicioasă.”
  Este adevarul… gol muma-sa!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  m

  Cred ca ajunge sa dea vina pe X sau Y ,ar fi cazul ca toate partidele sa se gandeasca la binele romanilor nu la buzunarelor lor . Inclusiv daca este PNL , FRDG , PSD etc .nu conteaza partidul ci sa termine o data cu eu nu vreau . Oamenii sunt mult mai importanti decat orice partid .
  Asa ca doamna Daniela Campian trezestte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact