Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Concurs de fotografie la Hotelul de Gheață. Câștigătorul ia 1000 de Euro

Concurs de fotografie la Hotelul de Gheață. Câștigătorul ia 1000 de Euro

Cât mai mulți fotografi din toată țara sunt așteptați să se înscrie la un concurs de fotografie care are ca obiect central Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Lansarea concursului coincide cu deschiderea oficială a ineditului proiect din gheață, pe 10 februarie. Panglica va fi tăiată de Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Fiecare concurent trebuie să înscrie în concurs un set de zece fotografii ce au ca temă Hotelul de Gheață și împrejurimile de la Bâlea Lac și un set de zece fotografii cu Palatul de Vară al baronului Brukenthal din Avrig. Fotografiile vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce va avea loc la Palatul de la Avrig la începutul lunii martie.

Marele premiu este de 1000 de euro, în timp ce locurile II și III câștigă 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro. Concursul va fi jurizat de fotografii Dragoș Asaftei, Vlad Eftenie și Sebastian Marcovici.

Înscrierile în concurs se vor face între 1 și 9 februarie iar concursul propriu-zis va dura zece zile, între 10 și 20 februarie. Regulamentul și cerințele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal și Hotelului de Gheață.

concurs fotografie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus