X
tribunal judecatorie (2) (Copy)

Președintele Iohannis a semnat pentru numirea a doi judecători la Sibiu

Judecătoria Sibiu are, începând de astăzi, doi judecători noi. Este vorba despre două femei care au promovat recent examenele în domeniu.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 30 iunie – 13 noiembrie 2017.

Pentru Sibiu este vorba despre Isac Anamaria-Iulia și Opriş Ioana Elisabeta.

Isac Anamaria-Iulia vine de la Judecătoria Botoșani, unde a finalizat anul trecut stagiatura. A studiat dreptul la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, în ultimul an de studiu, la masterat, ea lucrând și drept consilier juridic la SC Spin Group & HR SRL din Iași. Ulterior, între 2014 și 2016 a fost auditor în cadrul Institutului Național al Magistraturii, iar din iulie 2016 judecător stagiar la Judecătoria Botoșani.

De partea cealaltă, Opriş Ioana Elisabeta vine la Judecătoria Alba Iulia. Ea a fost numită judecător stagiar în Alba Iulia de către plenul CSM în iulie 2016. Anul trecut, în toamnă, ea a susținut examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari 2017.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    sibianca

    sunt multi sibieni care asteapta un loc, asa ca nu trebuie adusi din alta parte. sunt increzuti si obraznici, nu au invatat sa spuna buna ziua si multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact