Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Raluca Turcan rămâne lider de grup al PNL

Raluca Turcan rămâne lider de grup al PNL

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a fost realeasă, joi, liderul grupului liberalilor de la Camera Deputaţilor.  

Pentru această funcţie a candidat şi Adriana Săftoiu. Raluca Turcan a obţinut 47 de voturi, iar Adriana Săftoiu 12. În această sesiune parlamentară, Daniel Vasile Suciu va fi liderul grupului PSD, iar Claudiu Năsui - lider de grup la USR. La UDMR,  Attila Korodi rămâne în continuare lider al grupului, Eugen Tomac a fost ales liderul grupului PMP, Varujan Pambuccian este în continuare lider al grupului minorităţilor naţionale, iar Varujan Vosganian - lider al grupului ALDE din Camera Deputaţilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Dumi

Acum 6 ani

Bravo! Trebuie o mana forte in partidul asta! Sunteti exact omul potrivit la locul potrivit! Mai lipsesc Stolo, Elena (kill bill), Flutur si compania. Grupul care stie sa conduca PLD, pardon PDL, off ce le incurc PNL! Traiasca!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

excellent- cu studii la MOSCOVA cu sotul purtator de vorbe la cotroBASESCU mare PDLista PDLista PDL e pnl ,din pacate da asa e!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus