X
masturbator-preot

Scandalul preotului care se atinge în zona intimă. Conducerea ISJ, convocată de urgență de ministrul Educației

Noul ministru al Educației ar fi convocat de urgență conducerea Inspectoratului Județean Școlar, în urma concluziilor anunțate astăzi, în scandalul preotului filmat în timp ce părea că se masturbează, la ore.

Informația a fost difuzată de agenția Agerpres. Ministerul Educaţiei anunţă că ministrul Valentin Popa a convocat în regim de urgenţă, vineri seară, la Sibiu, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi pe directorul Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică, pentru a analiza situaţia apărută în urma deciziilor luate de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ în cazul elevelor care l-au acuzat pe profesorul de religie de comportament indecent în timpul orei, anunță agenția citată.

Scandalul a apărut după ce câteva eleve de la liceu l-au filmat pe preotul-profesor. Acesta nu au suferit nicio repercusiune, în timp ce tinerele sunt supuse sancțiunilor. “În ceea ce priveşte situaţia elevelor implicate în incidentul din 18.01.2018, Consiliul de administraţie al Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică, întrunit în şedinţa din 29.01.2018, a analizat situaţia şi a votat aplicarea unei sancţiuni de mustrare scrisă şi scăderea notei la purtare pentru cele trei eleve, pentru că au înregistrat filmul şi l-au distribuit fără acord, ţinând cont de legislaţia în vigoare. Menţionăm faptul că există posibilitatea ca sancţiunea să fie anulată conform art 26. din Statutul Elevului, dacă elevele dau dovadă de un comportament fără abateri în perioada următoare. Anularea sancţiunii se face de către conducerea Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică”, se arată în comunicat.”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat după izbucnirea scandalului că potrivit anchetei Mitropoliei Ardealului, profesorul de religie de la Copşa Mică este nevinovat, gestul fiind cauzat de o gravă afecţiune, şi nu unul obscen.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nicio fapta fara rasplata

  Atata caz pt. bietul prof care si-a dat demisia! Dar cand elevii se bat si se umplu de sange, sau cand avem o droaie de eleve gravide nu se mai concoaca nimeni de urgenta???

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   un pedagog de scoala ... de cartier

   Exact!! Cea mai grava problema a invatamantului la ora actuala pt. dl. ministru PAMBLICA este un amarat de popa care s-a scarpinat in timpul orei. Invatamantul se confrunta cu lucruri mult mai grave… Parca vad ca nici onor dl. ministru nu va face nicio branza pt. educatie… Oare profi gay nu sunt? Sa-i depistam si pe ei////

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Care rasplata?

   Poate ca avem eleve gravide tocmai ptr ca gestul de a se scarpina= sa zicem, in locuri sfinte de catre profesori, este considerat unul normal?! Ca in Cuba la d-na inspector sef, probabil….In rest, totul e ok, elevele nu raman gravide tocmai pentru ca educatia lor nu este adecvata? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca e cazul unui preot!!!!! Nu trebuie sa ne asteptam la mai mult de la acestia?

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Wtf

  Cateva intrebari am. 1. De ce erau asa putini elevi in timpul orei ? 2. Daca chestiunea nu era inregistrata oare ar fi crezut cineva ceea ce sustineau elevii ? 3. Daca preotul profesor este asa de bolnav nu exista concediul medical ? 4. Chiar daca avea o ” mancarime la prohab ” asa zisul preot profesor nu ar fi putut parasi sala de clasa cateva minute ptr a se scarpina linistit ? 5. Daca preotul profesor ar fi agresat sexual in cele din urma eleve si ar fi fost filmat, ce decizie ar fi gost luata ? O statuie ptr profesor si inchisoare ptr eleve ?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  O persoana care se si informeaza

  Pentru toti care vorbesc si intreaba:

  Profesorul si-a dat demisia. Singurii care pot sa-l mai pedepseasca sunt procurorii si judecatorii. Nu poti sanctiona pe cineva care nu mai are contract cu tine. Cum ar fi ca orice vorbitor de pe aici sa fie sanctionat de o firma de unde a plecat.

  Elevele au fost sanctionate pentru ca au incalcat un regulament. Puteau sa anunte rapid directorul scolii.

  Sa va fereasca dumnezeu sa aveti un tratament dupa un asemenea cancer, la testicule, si sa faceti chimioterapie, pentru ca daca te scarpini si pe strada poti fi anchetat pentru exchibitionism (ca sa stiti).

  Restul reprezinta vorbe de tata in piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact