X
csu

Victorie! Peste 100 de puncte înscrise de CSU Sibiu, în partida cu Timba Timișoara

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu au jucat în această seară partida în retur la Timișoara, împotriva celor de la Timba. Meciul s-a încheiat în favoarea sibienilor, la scorul de 111-86.

Cu toate că primul coș a fost înscris de Timba, prin Kovacevic, Radu Paliciuc a recuperat imediat cu un 3p, iar primul sfert s-a încheiat cu un avantaj clar pentru baschetbaliștii sibeni, la o diferență de zece puncte, după o repriză câștigată cu lejeritate de CSU (35-25). După o scurtă pauză, sfertul al doilea a mers puțin mai greu pentru sibieni, încheindu-se cu un avantaj de doar un punct pentru galben-albaștri (21-20). Totuși, la pauză, sibienii conduceau cu 56-45.

Întorși de la vestiare după pauza de la jumătatea meciului, sportivii lui Fleșeriu au revenit pe parchet cu forțe proaspete și s-au îndepărtat și mai mult de timișoreni. Sfertul trei le-a adus sibienilor 29 de puncte (29-22).

Cu un ultim sfert la fel de bun pentru CSU Sibiu, meciul s-a încheiat la 111-86.

Următorul meci din LNBM se va disputa acasă, pe 3 martie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact