X
masturbator-preot

Fostul ministru al educației, despre cazul preotului din Copșa: Nu trebuie sancționați elevii!

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, luni, că elevele care au filmat un profesor de religie care s-ar fi masturbat nu ar trebui să fie sancţionate.

„Nu ştiu dacă s-a finalizat Comisia de disciplină din unitatea şcolară respectivă. Din punctul meu de vedere, nu trebuie sancţionaţi elevii, mai ales că anumite prevederi din Statutul elevilor şi Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar nu a intrat în vigoare la data la care s-au efectuat acele filmări”, a declarat Pop, întrebat dacă elevele ar trebui sancţionate.

În ceea ce îl priveşte pe preot, fostul ministru al Educaţiei a precizat că trebuie aşteptat finalul anchetei.

„Haideţi să aşteptăm finalul anchetei şi vedem la finalul anchetei, pentru că e foarte important să avem toate elementele din interiorul acestei anchete, deoarece sunt şi chestiuni legate de sănătate şi sănătatea cadrului didactic şi a preotului pentru că sunt elemente pe care încă nu le avem verificate. Când se va finaliza ancheta, avem un rezultat, îl vom comenta împreună”, a precizat Pop, citat de Mediafax.

Reamintim că elevele de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică, judeţul Sibiu, care au filmat un profesor de religie care s-ar fi masturbat în sala de clasă au fost sancţionate cu scăderea notei la purtare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    un pedagog de scoala noua

    Stimate dle Pop, lasati-o moarta! Cat ati fost ministru ce ati facut? Acum dati sfaturi? Sa fi facut un regulament clar ca ati fost ministru un an de zile… Acum ciocu mic///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact