Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

La cazarma 90 și în Piața Mică, parcările se pot plăti și cu cardul

La cazarma 90 și în Piața Mică, parcările se pot plăti și cu cardul

Taxele parcărilor de la cazarma 90 și din Piața Mică pot fi plătite și cu cardul. Automatele de plată din cele două parcări au fost modernizate pentru a putea accepta și plata cu cardul și au intrat în funcțiune în noul format de la finalul săptămânii trecute. Investiția a fost de 217.000 de lei.

Cele patru automate au fost modificate ca hardware și a fost instalat un nou software pentru a accepta și acest instrument de plată emis de orice bancă.

Plata se face fie prin modalitatea clasică, prin introducerea cardului în fantă și tastarea codului PIN, fie prin metoda contactless care presupune doar apropierea cardului de aparat. Pe parcursul lunii ianuarie a fost monitorizată atent funcționarea automatelor pentru a fixa reglajele fine. Garanția oferită de furnizor este de trei ani.

Cele două parcări menționate sunt cele mai solicitate din zona centrală, în 2017 încasându-se ca taxă de parcare o sumă de 1,3 milioane de lei. În Sibiu sunt amplasate în prezent 46 de automate de plată a parcării, toate permițând și plata cu cardul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1092

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 6 ani

Pentru sibienii mai noi: cazarma 90 a fost rasa de pe suprafata pamantului. Piata la cazarma 90 este de fapt Piata Mica, iar Piata Mica a fost 6 Martie. In Piata Mica (adica aia de la 90) nu mai este piata , chiar daca se mai cheama asa. Iar in Piata Mica (adica 6 Martie), la fel nu mai este piata, doar niste chioscuri cu prostioare pt. turisti. Asa-i cu pietele din Sibiu, ati priceput?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus