X
prematuri baby care

Peste 440.000 de lei, investiți de Asociația Baby Care în 2017

Asociația Baby Care a reușit în anul 2017 să aloce peste 440.000 de lei în dotări și investiții dedicate prematurilor și părinților lor. Toate acestea au fost posibile datorită colaborărilor cu diferiți investitori, sponsorizărilor și participării la Maratonul Sibiului.

Anul trecut, asociația non-guvernamentală a participat la Maratonul Sibiului, acolo unde prematurii au avut 1031 alergători – copii şi adulţi – şi 1851 susţinători care au reuşit să adune 152.259 lei, bani alocați achiziționării de incubatoare noi. De asemenea, reprezentanții asociației au continuat colaborarea cu Red Bull Romaniacs. Jumătate din suma obţinută din vânzarea echipamentelor şi accesoriilor oferite de participanţi – 14.188 lei – a fost donată şi a fost folosită pentru achiziţionarea unui pătuţ cu saltea încălzită pentru gemeni pentru secţia de prematuri, în cadrul proiectului “Căsuţe noi pentru prematuri”.

„Cum întreaga noastră activitate se bazează pe sprijinul comunităţii credem că este de datoria noastră să facem cunoscute în fiecare an informaţiile financiar contabile ale asociaţiei noastre. Considerăm că transparenţa legată de activităţile desfăşurate de asociaţie este firească, avem nevoie în continuare de încrederea şi sprijinul dvs., al tuturor. La fel ca în ultimii cinci ani, bilanţul finaciar este publicat pe pagina Facebook a asociaţiei”, arată reprezentanții asociației.

Printre cele mai importante cheltuieli se numără achiziția a cinci incubatoare, dintre care unul ultramodern, a unui ventilator neonatal modern, două pulsoximetre cu senzori aferenți, masă radiantă de resuscitare cu pulsoximetru și CPAP incorporat și circuite de respirație CPAP. De asemenea, 4500 de lei au fost donați Fundației Polisano, pentru intervenţii chirurgicale pentru malformaţii cardiace la copii şi 436,91 lei pentru costul screening-ului metabolic extins al unui nou-născut.

În total, cheltuielile pe anul 2017 s-au ridicat la valoarea de 444.406,65 lei. Bilanțul complet al asociației pe anul trecut este disponibil pe pagina de facebook a asociației.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact