Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Primăria acceptă cereri pentru amplasarea standurilor de Sf. Valentin, 1 și 8 martie

Primăria acceptă cereri pentru amplasarea standurilor de Sf. Valentin, 1 și 8 martie

Primăria Sibiu aprobă și anul acesta comercializarea produselor specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, precum și pentru zilele de 1 și 8 Martie pe domeniul public. Locația stabilită pentru amplasarea standurilor este bulevardul Nicolae Bălcescu, pe tronsonul dintre Farmacia 24 și intersecția cu strada A. Xenopol.

Pentru comercializarea produselor de Sfântul Valentin persoanele interesate pot depune cererile începând de astăzi, luni, 5 februarie până vineri, 9 februarie. Avizul se va elibera pentru vânzarea de flori, jucării, cadouri și alte produse specifice, în perioada 12-14 februarie.

Pentru sărbătorile de 1 și 8 Martie, depunerea cererilor se va face, astfel:

- în perioada 19-21 februarie sunt așteptați să depună cereri comercianții din județul Sibiu,

- în perioada 22-23 februarie pot depune cereri comercianții din alte județe.

Perioada de comercializare va fi 26 februarie-9 martie, fiind permisă numai vânzarea de flori și mărțișoare.

Solicitarea se va formula la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, situat pe bulevardul Victoriei, nr.1-3, la demisol, camera S13. Pentru obținerea avizului sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate, o cerere tip completată de către solicitant sau de un împuternicit și o copie a autorizației de funcționare sau a certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului. Fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală va primi aviz pentru un singur spațiu.

În acest an, pentru o estetică mai bună a zonei, se vor aviza numai pavilioane de culoare albă sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Zero

Acum 6 ani

Iar facem tiganie (propriu & figurat) pe Balcescu ?! Nu mai bine ii grupeaza in Piata Mare sau in fata la Telefoane ?! Fiecare ''stand'' in propriul stiil balcanic improvizat, un picior mai scurt, altul mai lung, acoperit cu diferite prelate, gunoi pe jos cat incape...
Raspunde

cineva

Acum 6 ani

Ce-ar fi ca tu sa fii "grupat"intr-un singur buzunar !?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus