X
fertigung_betrieb_produktion

Cel mai mare angajator din Zona Industrială Vest se extinde

Compania Continental Sibiu, cel mai mare angajator din Zona Industrială Vest, cu peste 4000 de angajați, își extinde echipa și face recrutări.

Cu o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro în 2016, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 230,000 angajați în 56 de țări.

”Divizia Chassis & Safety dezvoltă și produce tehnologii active și pasive integrate care cresc siguranța în deplasare dar și produse care îmbunătățesc dinamica vehiculului. Portofoliul nostru include produse din cele mai variate: de la sisteme de frânare electronică & hidraulică și sisteme de control pentru șasiu, până la senzori, sisteme avansate de asistență a șoferului, componente electronice și senzori pentru airbag și sisteme electronice de suspensie pneumatică; printre produsele noastre se regăsesc inclusiv sisteme de spălare a parbrizului și duze de curățare a farurilor. Divizia noastră plasează în prim plan competențele avansate de dezvoltare a sistemelor și procesul de relaționare a componentelor individuale”, spun reprezentanții companiei Continental.

În prezent, compania caută să angajeze specialiști în electronică, electromecanică și mecanică.

Conform anunțului postat pe platforma de angajări a Turnul Sfatului, Continental caută persoane cu studii tehnice liceale sau profesionale; cunoștințe în electronică, informatică, telecomunicații sau mecatronică; cunoștințe de bază a limbii engleze și experiență în domenii similare minim un an.

Cei interesați trebuie să știe că pe lângă salariu Continental are un sistem de bonusuri bazat pe performanță și sporuri legale acordate pentru munca in schimburi. În plus, Continental este singura companie din Sibiu care, în semn de apreciere pentru angajații săi, plătește munca de noapte cu un spor de 50 %. Apoi există majorări salariale anuale în funcție de performanță, tichete de masă, asigurare medicală privată și o cantina cu program non-stop în incinta fabricii, compania subvenționând 50 % din costul mesei.

CV-urile se pot trimite la adresa de mail: career-auto-sibiu@continental-corporation.com sau se pot depune personal la sediul firmei pe strada Salzburg nr 8. Detalii suplimentare găsiți și la numărul de telefon *4000.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact