Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primăria Sibiu face angajări. Șase posturi sunt scoase la concurs

Primăria Sibiu face angajări. Șase posturi sunt scoase la concurs

Primăria Sibiu scoate la concurs în această perioadă un număr de șase posturi, pe mai multe domenii de activitate.

Posturile sunt disponibile în cadrul serviciilor Financiar-Contabil (un post consilier superior), Autorizări în Construcții, Urmărire și Planificare Oraș Istoric, Monumente (un post consilier asistent, un post referent de specialitate debutant, un post șef serviciu ), Urbanism și Amenajarea Teritoriului (un post șef serviciu) și Coordonare lucrări (un post de consilier principal).

Dosarele pentru Serviciul Financiar-Contabil se pot depune până în data de 24 februarie, la sediul Primăriei Muncipiului Sibiu.

Pentru posturile de consilier asistent și referent de specialitate debutant la  Autorizări în Construcții, Urmărire și Planificare Oraș Istoric, Monumente, dosarele se depun în același loc, până pe 21 februarie, iar pentru postul de șef serviciu, înscrierile se încheie pe 7 februarie, iar dosarele de la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, Bucureşti , în perioada 19 ianuarie 2018 – 7 februarie 2018, inclusiv, la fel și dosarele pentru postul de la Urbanism.

În ceea ce privește postul de consilier principal de la Coordonare lucrări, dosarele se vor depune la Primăria Sibiu, până pe 14 februarie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

baba

Acum 6 ani

Da postul de primar nu-l scoate la concurs? Nu de alta dar primarul nostru e repetent la toate capitolele mai putin la taiat panglici
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus