X
calea udmbravii zapada iarna

Sondaj TS: Peste 60% critică activitatea de deszăpezire

Acțiunea de deszăpezire a Primăriei, la singura ninsoare mai serioasă de anul acesta, a primit reacții preponderent negative din partea respondenților unui sondaj realizat pe site-ul Turnul Sfatului.

În total 63% dintre sibienii care au răspuns la provocarea de a aprecia activitatea de deszăpezire a Sibiului au bifat opțiuni negative. Respectiv, 38% au răspuns că aceasta a fost “sub orice critică”, în timp ce 25% au apreciat-o ca fiind “slabă”.

Au fost și 22% dintre respondenți moderați, care au răspuns că deszăpezirea a fost “decentă, în condițiile date”. Alți 10% dintre sibienii care au accesat sondajul Turnul Sfatului au răspuns că activitatea de deszăpezire “putea fi mult mai bună”, în timp ce doar 4% au considerat-o “excelentă”. Două procente au răspuns Nu știu/Nu mă interesează.

Sondajul a fost publicat imediat după ninsoarea din 18 ianuarie, iar la el au participat 261 de respondenți.

Turnul Sfatului a relatat, atunci, că, pe malurile Cibinului, toate străzile străjuitoare capitulaseră sub zăpadă. Iar după lăsarea serii, s-au lăsat cu totul cucerite. După cum s-a lăsat cucerită de mormane de zăpadă ”afânată” și șoseaua Alba Iulia, pe porțiuni, în timp ce panta Cristianului începea să cedeze, sub traficul ”bară la bară”.

Primarul Astrid Fodor a recunoscut că lucrurile nu au stat perfect: “ca cetățean, probabil mi-aș fi dorit mai mult“, a spus edilul. Asta în condițiile în care, față de anul trecut, a crescut numărul utilajelor scoase pe străzi.

Citește și: Cum s-a circulat în Sibiu în condiții de deszăpezire cu buget dublu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nelu Beflan

    Na, hai ca am dat zapada si de pe trotuar si de pe mijlocul strazii, activitate perfect normala, Nu cred ca e careva normal la cap sa se planga de asta. Intrebarea mea este: cine strange tot nisipul care a ramas pe strada dupa “deszapezirea” primariei? nu am mai vazut maturator de strada pe arterele secundare de circa 6 ani. Tot nisipul ala se transforma in praf care intra in case, in plamani etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact