Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tânăr prins de polițiști în Cisnădie. Era condamnat pentru conducere fără permis

Tânăr prins de polițiști în Cisnădie. Era condamnat pentru conducere fără permis

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an, 3 luni și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.  a fost prins de polițiști, în Cisnădie.

"În data de 5 februarie a.c., polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au desfășurat o acțiune de depistare a persoanelor care se sustrag executării pedepselor impuse de instanță. Cu această ocazie, în orașul Cisnădie, a fost identificat și prins un localnic în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an, 3 luni și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis," se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 6 ani

Conducerea fara permis ca fapta penala pedepsita cu inchisoarea mi se pare cea mai mare tampenie. Si asa inchisorile sunt prea pline... de asta era nevoie?!?! Mai bine i se aplica o amenda astronomica, bani la buget. Asa tot noi platim...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus