Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO Misiune cu duba: în Piața Mare, să pună bilet la loto

VIDEO Misiune cu duba: în Piața Mare, să pună bilet la loto

Doi polițiști care erau în timpul programului de lucru au fost filmați duminică, în timp ce au intrat cu duba de Poliție în Piața Mare, deși nu erau în misiune.

Nicio faptă nu fusese sesizată în zonă, însă polițiștii au intrat în zona pietonală, cu mașina, din cu totul alt motiv: unul dintre ei voia să pună un bilet la loto.

Ceea ce a și făcut. Așa cum arată imaginile primite pe adresa Turnul Sfatului, duba a fost oprită chiar în fața sediului Loto din Piața Mare, iar unul dintre polițiști a coborât și a mers la ghișeu.  A pus biletul cu numerele, i s-a urat noroc, iar omul legii s-a întors la mașină și echipa a părăsit perimetrul central.

politist duba piata mare

Deși nu a fost vorba decât despre câteva minute din timpul programului de lucru, este totuși de menționat că accesul în Piața Mare, pentru mașinile de intervenție, se face doar în cazul unor urgențe sau în timpul misiunilor atribuite (cum ar fi proteste, exerciții etc.) – și nu în interes personal.

Cei doi polițiști sunt, acum, supuși verificărilor CCI (Compartimentul de Control Intern) al Inspectoratului de Poliție. “În urma vizualizării materialului video la care faceți referire, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul de Control Intern. În funcție de concluziile acestor verificări, vor fi aplicate măsurile legale în consecință”, se arată într-un răspuns al IPJ Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

30 comentarii

Neli Bungarzan

Acum 6 ani

Voia, bah, voia! Ce analfabeti ati angajat acolo, manca-v-as cerneala voastra din condei?!
Raspunde

Zero

Acum 6 ani

Maaaare lucru !!! Des vezi politia parcate pe Faurului in fata la pacanele. Socant ar fi sa vezi masina in fata unui muzeu sau teatru ! Si noi tot oameni, duamna...
Raspunde

Aa

Acum 6 ani

Excelent! Va descurcati atat de bine in meseria voastra de jurnalisti? Si totusi... de ce am impresia ca ne intoxicati doar cu fum de la gunoaiele pe care le aprindeti si le promovati, dar considerate in opinia voastra ignoranta, stiri?! Mai ziceti frate si de lucrurile pozitive pe care oamenii astia le fac, mai “scarmanati” printre stiri si gasiti ceva cu adevarat util de stiut pt comunitate! Poate reusiti sa va faceti meseria sau mai degraba hobby-ul, ca inca nu aveti stofa de jurnalisti. Doar ca sfat sau ca voce a tuturor celor care sunt dezgustati de ce continuati sa faceti voi: vrem stiri, nu cancan-uri; vrem sa ne spuneti actualitati sau macar sa prindeti infractorul in flagrant nu minunatii ca aceasta. Merci!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

SiCe ?

Acum 6 ani

Mare branza...s-o gasit un neica' nimeni sa filmeze ca deh are smartphone ahahaha penibil
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

tutunier

Acum 6 ani

Ai dreptate.....multi dinastia fara ocupatie....oare in incinta loteriei mai avea voie sa filmeze ? Acolo nu mai era spatiu public.
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

SiCe? Conform legislatiei este abuz in serviciu, ceea ce este destul de grav. In plus, acel "neica' nimeni" este posibil sa fie superior din multe puncte de vedere fata de tablagiul in cauza ...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

XCX

Acum 6 ani

Sunteti chiar penibili!!! Asta este stire. Este evident ca aveti o problema cu angajatii statului, voi credeti ca unul care lucreaza la patron nu isi mai rezolva probleme personale in timpul serviciului daca poate. De ce nu stati cu ochi si pe aia?
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 6 ani

Aia-s traba patronului care-i plateste. Da pe garci ii platim toti contribuabilii
Raspunde

un cetatean

Acum 6 ani

aia de la "patron" sunt platiti de patron nu din bani publici!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 6 ani

Turnătoria e la putere și la 30 de ani aproape după ce se presupune că s-a eliminat comunismul. Puii de bolșevici de-abia așteaptă să-și facă rolul cu care i-au învățat părinții. Singurul rol pe care-l știau de fapt. Fi-mi-ar silă! Și te gândești că ăștia tot #rezistă și fac gura mare împotriva ”bolșevicilor” când de fapt ei sunt moștenitorii de drept ai tuturor urâciunilor fostului regim. Bleahhhhh!
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 6 ani

Pesedache, ia meri tu cu cercu pe Dealu Gusteritei
Raspunde

Ludovic XIV

Acum 6 ani

Cine e fara de pacat,sa arunce primul cu piatra!!!Hop....cineva a si auncat-o!!
Raspunde

Eee

Acum 6 ani

Sunteti chiar penibili oare chiar nu aveti o stire adevarata ? Daca sunt politisti nu sunt si ei tot oameni? Distrageti atentia de la adevaratele si foarte gravele probleme pe care le avem in aceasta perioada din cauza guvernului de hoti care ne conduce.Puneti camera de filmat pe ei ca aveti ce vedea,lasati muritorii de rand nu-i mai puneti la zid ca sunteti in aceeasi situatie.
Raspunde

Cucu

Acum 6 ani

La părăsirea postului se propune destituirea din politie!!! Trebuie urmărit cazul! Bravo!!!!
Raspunde

Dany

Acum 6 ani

Sa mori tu mai cucule de unde stii ca au parasit postul
Raspunde

AVEC AVEC

Acum 6 ani

BAU, du-te si te culca. O fi tradare de tara si spionaj economic si noi nu stim.
Raspunde

Drx

Acum 6 ani

Bravo Turnul Sfatului,este foarte bine ca ne informati ce fac autoritatile in timpul serviciului pe banii mei si pe banii PSD-istilor de mai sus care spun ca sunteti penibili!
Raspunde

Qqq

Acum 6 ani

Ce parasire a postului penibilule? "Postul" este tot orasul.
Raspunde

Eu

Acum 6 ani

De asta merge tara asta asa de prost , ca unii nu isi pot vedea gunoiul din ochiul lor de grija celui din ochiul altuia . Mie mi se pare ca stirea e de nivel gradinita , de parca cine stie ce lucru grav a facut politistul ca a indraznit sa fie si el un om ca oricare altu !
Raspunde

Nelly

Acum 6 ani

Brusc au aparut comentarii de politzai...agresive si agramate. Garcea ala sa isi fi parcat duba pe o strada din zona centrala, nu sa abuzeze de functie pt. a intra intr-un perimetru in care nu avea ce sa caute!!!! Nu le place amendacilor cand ii demasti...
Raspunde

r

Acum 6 ani

I urez noroc politistului Sa fie intr-un ceas bun
Raspunde

cetatean

Acum 6 ani

Unii chiar au inebunit - la patroni seriosi se lucreaza 8 ore , iesirea si intrarea se face pe baza de cartela , la stat iesirea si intrarea se face pe baza de limbute in dos... Rusine trebuie sanctionat urgent disciplinar ..., daca in acele momente se desfasura un jaf sau viol cine sa intervina rapid si eficient ...cred ca va scrie in raport ca au primit un telefon anonim de la agentia loto si necesita deplasare . Rusine .
Raspunde

cetatean

Acum 6 ani

comentarile sunt exact ca si in cazul fetelor de la Copsa mica -sunt sanctionate pe motiv ca nu aveau voie sa posteze acel video . Ne meritam soarta .
Raspunde

hahaha

Acum 6 ani

fac pariu ca cei care posteaza negativ sunt militieni :)))
Raspunde

Nelly

Acum 6 ani

Bineinteles. Se acrediteaza ideea ca si ei ar fi oameni...lacrimogen! Cand te vaneaza, oprindu-te si amendandu-te, plini de importanta, cum e? Ei, iaca, acum a fost filmat un politai in timp ce comitea un abuz in servicu!
Raspunde

Romanul

Acum 6 ani

Fratilor! stirea e de rahat dar samburele de adevar exista ca si reflectie a societatii in care traim si rolul polistului in Romania: fara sapca aia...pantalonii aia sa pice de pe el...pistolul ala atarnache...unul il filmeaza din spate si nu vede...si saracul trage bilete la loterie...hahaha astia suntem bro! nu criticati!: numai bine...
Raspunde

#Ajunge cu pesede

Acum 6 ani

Ce e cel mai evident este diferenta uriasa de mentalitate intre bugetati si privati! In comentarii se observa clar cine lucreaza la privat unde produce direct ceea ce inseamna salariu si ceilalti care sunt contrariati de atitudine: ca doar sunt si ei oameni, nu a furat, nu a omorat, a pus doar un bilet la loto saracu om, etc. In final atitudinea multora de "lasa ma ca merge asa" si "doar e si el om" ne costa foarte mult. Atitudinea de a face ce ai chef in loc de ce trebuie este cauza pe care o invoca multi cand pleaca din tara, e cauza lipsei de productivitate, e cauza unui sistem care se misca cu o viteza echivalenta cu cheful unora! Chiar daca nu e o crima, per se, sa pui un bilet la loto!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus