Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pregătiri la Mediaș pentru luna iubirii: concerte, patinaj artistic, teatru și stand-up comedy

Pregătiri la Mediaș pentru luna iubirii: concerte, patinaj artistic, teatru și stand-up comedy

În luna februarie, Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret a pregătit o serie de evenimente dedicate iubirii adresate tuturor medieșenilor.

În 14 februarie, Sala de ședințe „Daniel Thellmann” a Primăriei Mediaș va găzdui o dezbatere având ca temă „Dragobete vs. Valentine's Day.” Elevii participanți de la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth, Liceul Teoretic Axente Sever, Liceul Tehnologic Școala Națională de Gaz și Colegiul Tehnic Mediensis vor forma patru echipe care vor susține argumente pro și contra pentru ambele fațete ale moțiunii. Dezbaterea va începe la ora 11:00 și va fi moderată de către domnul profesor Dan Sima.

În aceeași zi, copiii vor citi despre iubire la Biblioteca Municipală „St.L. Roth” , secția copii, în cadrul unei acțiuni ce are ca temă „Dragobetele, sărbătoarea tinereții si a iubirii.”

În 18 februarie, începând cu ora 17:30, în Sala Traube, se va desfășura spectacolul folcloric „Dor de primăvară” cu artiști de muzică populară și ansambluri folclorice. Spectacolul va fi susținut de către Ansamblul folcloric „Tradiţii Uiorene” din Ocna Mureș, Grupul vocal „Pe ulița satului” din Boian, Grupul vocal al Școlii Populare de Arte Sibiu, Ansamblul folclor „Purtata” și soliști vocali Antonia Glogovețan, Alin Matiaș, Bianca Crețu, Radu Dumitru și Diana Crețu.

Muzeul Municipal Mediaș găzduiește în data de 23.02.2018 o acțiune dedicată copiilor și adolescenților. „Între Valentin și Dragobete” se va desfășura în colaborare cu Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth.

Tot în 23 februarie, la Sala Traube, se va desfășura un spectacol de Stand-up Comedy cu Cătălin Bordea, Ana Maria Călița și George Tănase.

În 24 februarie, începând cu ora 16:00, medieșenii sunt așteptați la pationarul din Piața Regele Ferdinand I, la evenimentul „Iubește Românește” cu dansuri moderne pe gheață, muzică, sesiuni foto, tombolă cu premii și multe alte surprize. Atmosfera va fi întreținută de către tineri talentați - Bristena Tătar și Emanuel Varga și de către membrii clubului „Magic of the Dance.” Intrarea la pationar va fi liberă pentru toate cuplurile.

Tot atunci, la Sala Traube, de la ora 11:00 se va desfășura o piesă de teatru dedicată copiilor, dar și adulților – „Frumoasa și bestia”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus