X
cimitir

Începe curățenia de primăvară, la Cimitirul Municipal

Serviciul public care administrează Cimitirul Municipal va începe curățenia de primăvară precum și lucrări de reparații și întreținere specifice sezonului, de la 1 martie.

În prima etapă este planificată îndepărtarea tuturor băncilor deteriorate din Cimitir și montarea de bănci pe aleile principale. Gardul de lemn care separă Cimitirul de un teren învecinat pe o lungime de aproximativ 200 de metri va fi înlocuit cu unul din panouri de plasă.

Echipele de lucru vor amenaja și curăța și vegetația din Cimitir. În paralel cu toaletarea arbuștilor  se vor planta arbori pe aleile principale și secundare. Anumite zone se vor gazona și se va planta gard viu acolo unde este necesară completarea.

Pe lângă aceste lucrări de reparații și curățenie, în incinta Cimitirului Municipal vor continua lucrările de investiții începute în 2017 care prevăd modernizarea rețelei de iluminat pe aleea principală și amenajarea acesteia pe unele alei secundare. De asemenea, va continua modernizarea aleilor din zona dinspre Calea Cisnădiei și în zona porții 3 de pe Calea Dumbrăvii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cornelul

  Dar curatenia de pe strazile pline de nisipul deszapazirii primariei cand incepe? ca eu zapada dau, cu copiii, dar praful nu, ca nu lucrez la Soma, ca acolo se angajeaza numai tigani.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Pentru astia vii…care platesc taxe..se planifica ceva? Sau numa prin septembrie-octombrie? Cum s-au refacut marcajele anul trecut..sa nu poata fi masurate, sub zapada….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  sa includa taxa de mormant in zona de plata online (cum e si taxa de salubrizare!!!)…programul la caserie e absolut aiurea (pentru cineva care merge la servici!!!)…in plus pot sa trimita macar 1 persoana de la caseria cimitirului acasa…!!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doi sibieni

  Și cine o să mai încaseze daca ” trimiți macar o persoana acasă”?
  Câți oameni sau bătrâni folosesc plata online? Câți ” navighează” pe internet?!
  Ce gândire!!! De asta Romania merge bine….
  Nu știu ce ” servici ” ai… Dar roagă-te ca șeful tău să nu aplice vreun program online si să aibe o gândire ca a ta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact