Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un bărbat a lăsat mașina descuiată și cu bani înăuntru, pe o stradă din Sibiu. A rămas fără 2100 de lei

Un bărbat a lăsat mașina descuiată și cu bani înăuntru, pe o stradă din Sibiu. A rămas fără 2100 de lei

Un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a parcat mașina pe strada Henri Coandă, lăsând ușile descuiate și bani înăuntru. Nu a durat mult și a rămas fără 2100 de lei.

Evenimentul a avut loc cu aproape trei luni în urmă, la începutul lunii noiembrie, hoțul fiind prins în această dimineață.

În data de 2 noiembrie 2017, la Poliția Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere privind sustragerea sumei de 2.120 de lei dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Sibiu.

”Ca urmare a cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în data de 8 februarie, polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul București, bănuit că, în data de 2 noiembrie 2017, în jurul orei 17,00,  ar fi pătruns într-un autoturism lăsat parcat și descuiat pe strada Henri Coandă, din care ar fi sustras suma de 2.120 de lei”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Bărbatul a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 9 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dandy

Acum 6 ani

foarte bine....prostia se plateste....trebuia sa ii fure si capul...ca nu observa lipsa lui ..numai acasa :)
Raspunde

Eduard Dracul

Acum 6 ani

BV Dandy BV credeam ca in Sibiu sunt oameni mai deschisi la minte dar oriunde mergi in Romania toti o apa s-un pamant. Intr-o Tara NORMALA NU AI AVEA NEVOIE sa iti inchizi masina pentru 5 - 10 minute cat intri intr-un magazin!
Raspunde

Cornelul

Acum 6 ani

In alte stiri, un barbat a fost la un bordel cu organul expus. In consecinta, a plecat satisfacut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus