X
politie spargere salon tattoo-2

Actualizare 2 | Spargere  la sediul Transilvania Tattoo, de pe Bălcescu

Actualizare ora 14 Potrivit unor martori, hoții s-au speriat de alarma care s-a declanșat atunci când au spart geamul clădirii și au distrus un frigider aflat în incinta salonului. Cel mai probabil, aceștia au încercat să fure, dar s-au speriat de alarmă și au fugit, spun martorii.

Actualizare ora 12,20  Polițiștii sibieni sunt încă la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili dacă este vorba despre o tentativă de furt sau de distrugere, având în vedere că din interior nu a fost sustras nimic. Geamul din curtea interioară a imobilului a fost spart, dar se pare că din interior nu a fost sustras nimic.

Știre inițială. Sediul Transilvania Tattoo de pe bulevardul Nicolae Bălcescu a fost spart azi-noapte. Un echipaj de la criminalistică este la fața locului în aceste momente. 

Surse neoficiale spun că unul dintre angajații Transilvania Tattoo a anunțat spargerea în această dimineață, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a face investigații.

Vom reveni cu amănunte.

politie spargere salon tattoo politie spargere salon tattoo 2

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact