X
spargere museum cafe

Foto | Spargere la o cafenea din Piața Mică

Persoane necunoscute au spart un geam în noaptea de 5 spre 6 februarie și au intrat în Museum Cafe, din Piața Mică, de unde au furat pachete de cafea, țigări și sticle de băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 2.500 de lei. 

spargere museum cafe (3)

În 6 februarie, în jurul orelor 10,40, poliția a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute, în noaptea de 5 spre 6 februarie au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Piața Mică, de unde au sustras mai multe pachete de cafea, țigări și sticle de băuturi alcoolice, spun reprezentanții IPJ Sibiu, pentru Turnul Sfatului.  Prejudiciul este de aproximativ 2.500 de lei.

spargere museum cafe (2)

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de furt calificat, sub îndrumarea procurorului de caz.

spargere museum cafe (1)

spargere museum cafe (4)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cl. Anul politic

  Două spargeri în 24 de ore, în centrul orașului…iar șeful Poliției spunea că a scăzut infracționalitatea. Povești nemuritoare.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dezgust

  E logic. Politistii nu mai patruleaza prin centru de frica sa nu fie acuzati de ziaristi ca pun bilete la loto, asa cum suna stirea de acum cateva zile !

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luca

  Sa se uite pe camere ! :-) Dar din pacate Politia nu doreste sa monteze camere , pentru ca nu vor sa se complice . E mult mai simplu sa scrie autor necunoscut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact