X
pistol-pompa-motorina-benzina

Sibian prins de Poliție la opt luni după ce a făcut plinul pe A1 și a fugit fără să plătească

Un sibian în vârstă de 33 de ani a fost prins de polițiști în cursul zilei de ieri, la aproape opt luni după ce a alimentat într-o benzinărie și a fugit.

Bărbatul este domiciliat în localitatea Poiana Sibiului și a fost prins de poliţiştii din cadrul Postului de Politie Câlnic.

”Se pare că, în data de 16.06.2017, ora 04.10, M.G. a alimentat cu combustibil autoutilitara pe care o conducea, la o staţie de carburanţi situată pe Autostrada A1 Câlnic Nord, respectiv cu cantitatea de 57,26 litri carburant, în valoare de 262 lei, plecând fără a plăti contravaloarea acestuia”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Alba.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi pentru recuperarea prejudiciului cazat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dezgust

  De ce nu spuneti in titlu ca este un locuitor al judetului Sibiu ? de ce il faceti Sibian ? Ce castigati sugerand ca un locuitor al municipiului nostru este hotul ? Puteati spune chiar ca e Poenar, sau poate băieș…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Un Porc

   Ce ipocriti sunteti. Daca era valcean, gorjean sau mehedintean, sareati toti in comentarii ca ‘oltenii’, ‘spurcatii din sud’, de parca toti ar fi la fel.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   noname

   SIBIÁN, -Ă, sibieni, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană originară sau locuitor din municipiul sau județul Sibiu. 2. Adj. Care aparține municipiului sau județului Sibiu ori sibienilor (1), referitor la municipiul Sibiu ori la județul Sibiu sau la sibieni. [Pr.: -bi-an] – Sibiu (n. pr.) + suf. -an.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Popi

   In Sibiu politistii sunt extrem de vigilenti si profesionisti ! In cele 8 luni , barbatul a fost filat , ascultat , sa se afle daca a avut sau nu complici , s-au strans dovezi,amprente , s-a verificat ce drumuri a facut cu benzina furata , l-au urmarit sa vada daca mai face fapte de acest gen, daca face trafic de tigari cu benzina furata , etc … Treaba multa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact