X
CJ sovaiala (38) (Copy)

Șovăială, aluzie la Bogdan Trif: “Politicieni care s-au ridicat prin voturi și  nu prin aplauze la ușa DNA”

Deputatul PNL de Sibiu, Constantin Șovăială a postat ieri pe facebook un text în care critică unele dintre temele lansate de liderii PSD: “SPP face spionaj, DNA face abuzuri, SRI taie porcul și asa mai departe. Sunt imaginate scenarii hollywoodiene și asociați oameni cu locuri și fapte, semn –vezi Doamne!- că democrația  e la marginea prăpastiei și că e nevoie de un Bruce Willis, un Chuck Norris sau de un Liviu Dragnea care să îi bata pe dușmani și să reformeze Justiția, Administrația și alte domenii (…) O invazie de vorbe goale, adevăruri parțiale și minciuni totale, practic un peisaj astfel conturat încât să hipnotizeze audiența. Este tactica găinarilor care te țin de vorbă-n poarta, în timp ce-ți fură din gospodărie”.

Parlamentarul sibian susține că se întâmplă la fel și la Sibiu unde pesediștii,  “supărați pe #vavedem fiindcă le tulbură liniștea, pe Daniela Cîmpean că a câștigat alegerile, practic supărați cam pe toate cele ce sunt non-PSD și care mâine vor rade la soare, emit comunicate pe banda rulantă. Își inventează subiecte, ba chiar produc “evenimente” (precum cererea de demitere a președintei CJS)  și apoi comentează … comentariile”.

Șovăială încheie făcând o aluzie discretă la șeful PSD Sibiu: “Sapă (pesediștii-n.n.) la temelia încrederii oamenilor în instituții și în politicienii care s-au ridicat prin voturi și nu prin aplauze la ușa DNA-ului. Și lasă impresia că fac ceva! Nici ei și nici colegii lor din Guvern nu înțeleg că a vorbi despre ceva nu este același lucru cu a face ceva”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #despreunomderahat

  Se rasuceste Bratianu in mormant !!!!! A ajuns caricatura asta, cu nume predestinat, vezi DEX, sa spuna el, e adevarat, doar pe fb…… Ptiu, ca mi se intoarce stomacul. Fereasca D-zeu unde s-a ajuns !

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact