X
artmania

Votează festivalurile Sibiului în topul celor mai bune evenimente din România

Revista de timp liber Zile și Nopți a lansat campania Top 10, prin care își propune să facă un clasament al locurilor de ieșit din casă în 18 orașe din România. Sibienii au astfel ocazia de a propune și vota cele mai bune  festivaluri, restaurante, cafenele, baruri sau pub-uri.

Campania durează până pe 28 februarie, iar cei care votează pentru locurile lor preferate din oraș nu rămân nerăsplătiți. Aceștia au șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, premii importante, după cum urmează: 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare, valabile pe iabilet.ro, o bicicletă și un city break la Paris.

Orașele pentru care se realizează topul sunt: București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Galați, Pitești, Tg. Mureș, Arad, Baia Mare, Bacău, Brăila, Piatra Neamț, Bistrița, Oradea, Focșani și Roman.

Există șase categorii pentru care se poate vota: cel mai bun restaurant, cel mai bun pub, cel mai tare club, cea mai bună cafenea, cel mai tare festival din oraș, dar și cel mai tare eveniment din România.

foto Sebastian Marcovici

foto Sebastian Marcovici

Pentru a participa la concurs, cei care recomandă și înscriu în top restaurantele, cluburile și festivalurile favorite trebuie să completeze în întregime formularul de concurs, disponibil pe site-ul campaniei Top 10, disponibil aici: www.zilesinopti.ro/top10.

Pe 5 martie se aleg câștigătorii, prin extragere live pe pagina de Facebook Zile și Nopți.

”Șansele sunt egale, premiile sunt pe măsura efortului depus pentru a recomanda tuturor din orașul tău cele mai potrivite locuri de ieșit din casă, iar rezultatele finale ale voturilor voastre sunt extrem de importante pentru noi toți, cei care nu stau prea mult în casă și care abia așteaptă să încerce lucruri și locuri noi, bazate pe recomandări de încredere, ale celor care au testat restaurantele nou-deschise, cluburile de referință și care și-au dat check-in la festivalurile majore ale anului trecut”, spun organizatorii campaniei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact