X
parc sub arini caini plimbare (16)

200.000 de lei pentru prima toaletă publică din parcul Sub Arini

Studiul de fezabilitate întocmit pentru amenajarea unei toalete publice – prima – în parcul Sub Arini estimează că valoarea investiției va fi de cel mult 208.000 de lei, cu tot cu TVA.

Cei peste 200.000 de lei vor fi alocați pentru amenajarea unei toalete cu cinci încăperi. Trei dintre acestea vor fi amenajate ca toalete pentru femei, bărbați și, respectiv, persoane cu dizabilități. O a patra încăpere va fi folosită ca spațiu tehnic, iar cea de-a cincea ca spațiu pentru personalul de pază și curățenie.

Plus “Căsuța bebelușului”

Studiul de fezabilitate al investiției urmează a fi aprobat într-o ședință extraordinară a Consiliului local Sibiu, programată joi după-amiaza. Pe ordinea de zi a aceleiași ședințe se află și aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru amenajarea unei “Căsuțe a bebelușului”, tot în parcul Sub Arini. Valoarea acestei investiții este estimată la 58.000 de lei, viitoarea căsuță urmând a avea două încăperi: una pentru schimbat scutecele bebelușilor și alăptatul acestora și o încăpere dotată cu chiuvetă și toaletă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  208.000 de lei inseamna 45.000 de euro!!! Pentru trei toalete? A mai introdus primăria săptămâna trecută plată cu cardul la 5 automate de parcare. Cost: 200.000 lei. Ăștia se inspiră din Teleorman?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius Enescu

   Noi la Sibiu avem alte standarde decat teleormanenii sau clujenii sau oricare alt roman, de aia o ducem BINE! Ne e plin creierul de osanza din ciorba de burta de la Kon Tiki, din micii lui nea Gigi si alte bucate traditionale de la noi, dar in rest o ducem BINE!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  daca o face cu elemente din aur poate ajunge la pretul ala altfel nu prea vad cum ar putea costa atata putina caramida, un pic de mortar si var respectiv niste chiuvete si toalete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact