X
27858825_1878163788920653_1841022902511764018_n

Pool party și concursuri pentru îndrăgostiți, de Valentine’s Day

Câteva dintre localurile sibiene vin cu oferte speciale pentru ziua de Sfântul Valentin. De la un cocktail plus unul gratis și meniuri speciale de Valentine’s, până la un pool party, Sibiul este pregătit pentru toate gusturile, pretențiile și buzunarele.

Naf Naf pregătește o seară simplă, dedicată îndrăgostiților care vor să petreacă în liniște, la un cocktail, această sărbătoare împrumutată de la americani. Prețurile variază între 10 și 14 lei, în funcție de cocktail-ul comandat, iar cuplurile primesc un cocktail gratuit, la unul comandat. Petrecerea începe de la ora 19:00.

Restaurantul de la Împăratul Romanilor pregătește meniuri personalizate pentru el și pentru ea, care poartă denumirea de Romeo și Julieta, iar fiecare meniu costă 95 lei/persoană. Seara specială începe de la ora 20:00, iar îndrăgostiții vor avea inclus în preț un pahar de alcool, prosecco sau vin la alegere.

Pentru cei care vor ceva mai alert pentru seara de Valentine’s Day, localul the Wolf are programat un concert live marca Maria Cojocaru & the Swingers, cu joc de lumini. Intrarea la eveniment este 20 de lei.

„Noi invităm lumea la concert. Maria e o artistă locală foarte apreciată, se anunță un show exploziv, va fi și un joc de lumini pe scenă. Nu preferăm să facem meniuri speciale sau lucruri de genul acesta pentru Valentine’s Day, avem doar un mic suport pentru artiști, o taxă de 20 de lei la intrare, un preț pentru orice buzunar ca să se poată bucura de concert. O să fie o seară normală de miercuri, dar artiștii promit că va fi ceva de neuitat. Cam 20% din capacitatea localului mai este liberă”, spune Ionuț, managerul localului.

La Troubadour vor fi servite cocktailuri, iar localul pregătește chiar și o tombolă pentru îndrăgostiții care îi vor trece pragul mâine seară.

„Avem și o tombolă pentru mâine seară. Concursul e publicat deja de o săptămână pe facebook-ul nostru, iar mâine noapte în jurul orei 1:00 vom afla și câștigătorul. Premiul pus în joc este un zbor cu balonul, pentru că ideea noastră a fost să îi facem să zboare de ziua îndrăgostiților și la propriu și la figurat”, spune Alex, de la Troubadour.

Pool party de Valentine’s Day

O idee inedită în Sibiu, la Aria ziua îndrăgostiților se va sărbători printr-o seară la piscina interioară, cu muzică pusă de DJ Mircea Mihăilă și un concurs.

„Petreceți în lumină și muzică seara de Sf. Valentin. Aria a pregătit piscina, un cocktail din partea casei și Aqua Bar Party, surprize și cadouri pentru cupluri. Poți câștiga o zi de răsfăț cu un Mercedes Benz – oferit de Autoklass Sibiu –  pentru o zi întreagă, cina la Jacobs Grill House și seară de relaxare la Aria”, transmit reprezentanții Aria.

Petrecerea la piscină este programată să înceapă la ora 22:30.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact