Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Sibiu

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Sibiu

Marți, 13 februarie, s-a lansat pe piața locală cea mai nouă platformă de locuri de muncă din zona Sibiului: Magnet CV.

Magnet CV este un proiect marca Turnul Sfatului și are scopul de dezvolta și îmbunătăți vechea platformă de joburi, deja cunoscută și utila pentru foarte mulți angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu.

Magnet CV și poate fi accesată atât online, pe site-ul www.magnetcv.ro, cât și de pe telefonul mobil. În scurt timp va fi disponibilă și o aplicație specializată atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iPhone.

Cu Magnet CV este și mai simplu să-ți găsești un job. Odată accesată platforma, fie selectați de mai localitatea de interes, fie introduceți un cuvânt cheie sau domeniul vizat de dumneavoastră, ori vizualizați direct pozițiile disponibile mai jos.

Clipboard01

Practic, găsești, aplici și trimiți CV-ul cu un simplu click. Reprezentanții companiilor, angajatorii sau persoanele care doresc să posteze un anunț de angajare pot accesa foarte ușor secțiunea de contact.

Reprezentanții companiilor mai trebuie să știe că anunțurile de angajare postate pe Magnet CV vor rula pe fiecare pagină a ziarului Turnul Sfatului, sporind astfel vizibilitatea.

Proiectul Magnet CV beneficiază de finanțare de la bugetul de stat prin programul național Start Up Nation. Platforma a fost special gândită pentru a fi un punct de întâlnire între companiile care scot constant locuri de muncă spre ocupare, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cindulet Vasile

Acum 4 ani

Agent paza 24/72
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus