X
magnet cv

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Sibiu

Marți, 13 februarie, s-a lansat pe piața locală cea mai nouă platformă de locuri de muncă din zona Sibiului: Magnet CV.

Magnet CV este un proiect marca Turnul Sfatului și are scopul de dezvolta și îmbunătăți vechea platformă de joburi, deja cunoscută și utila pentru foarte mulți angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu.

Magnet CV și poate fi accesată atât online, pe site-ul www.magnetcv.ro, cât și de pe telefonul mobil. În scurt timp va fi disponibilă și o aplicație specializată atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iPhone.

Cu Magnet CV este și mai simplu să-ți găsești un job. Odată accesată platforma, fie selectați de mai localitatea de interes, fie introduceți un cuvânt cheie sau domeniul vizat de dumneavoastră, ori vizualizați direct pozițiile disponibile mai jos.

Clipboard01

Practic, găsești, aplici și trimiți CV-ul cu un simplu click. Reprezentanții companiilor, angajatorii sau persoanele care doresc să posteze un anunț de angajare pot accesa foarte ușor secțiunea de contact.

Reprezentanții companiilor mai trebuie să știe că anunțurile de angajare postate pe Magnet CV vor rula pe fiecare pagină a ziarului Turnul Sfatului, sporind astfel vizibilitatea.

Proiectul Magnet CV beneficiază de finanțare de la bugetul de stat prin programul național Start Up Nation. Platforma a fost special gândită pentru a fi un punct de întâlnire între companiile care scot constant locuri de muncă spre ocupare, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact