Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Salopete Mercedes, second-hand, pentru ceferiști

Salopete Mercedes, second-hand, pentru ceferiști

Ceferiștii din Sindicatul CTF Sibiu acuză Sucursala Regională CF Brașov că le-au trimis salopete de lucru second-hand, marcate cu sigla Mercedes Benz. ”Ţinând cont de condiţiile de muncă de la CFR SA, lucrătorii au nevoie de echipament de protecţie. Echipament de protecţie de calitate nu cârpe, nu bocanci care iau apă şi li se dezlipeşte talpa”, susțin sindicaliștii.

20180206_101021

Contactat de Turnul Sfatului, liderul de sindicat al CTF Brașov, Georgel Petrache, confirmă situația. ”Am solicitat salopete de lucru, ni s-a transmis o mostră și totul era în regulă. Doar că atunci când a venit coletul cu întreaga cantitate, am văzut că nu pot fi folosite. Au acoperit sigla Mercedes Benz cu o pânză, să nu se vadă că sunt second-hand. Am solicitat să se reglementeze această situație, pentru că este o bătaie de joc”, spune liderul de sindicat.

20180206_100954

Echipamentul de lucru a fost achiziționat de Sucursala Regională CF Brașov de la societatea SC Hydro Energo Invest SRL București la prețul de 52,33 lei + TVA – bucata, fiind achizționate 1.663 de salopete. ”Deși contactată pentru schimbarea echipamentului primit în 29 decembrie, firma SC Hydro Energo Invest SRL nu a dat încă semne de viaţă. Contactaţi de reprezentanţii Secţiei L4 Sibiu au promis ca vor schimba echipamentul. A trecut o săptămână  şi … nimic”, susțin sindicaliștii.

Contactați pentru a expune un punct de vedere societatea CFR a transmis că problema ține de Regionala Brașov, urmând ca aceștia să-și prezinte opinia.

20180206_101314 Așa arată salopeta ”de probă”

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

zzz

Acum 6 ani

achizitii publice marca PSD/ALDE... nu ca ar avea treaba directa dar intrebati-l pe distinsul liberal(cogh, cogh) de Sibiu, Ariton, membru in CA la CFR Calatori...cum se fac domle, achizitiile alea?
Raspunde

Sandy Bella

Acum 6 ani

da da sigur, Liberalii ( ex PLD) sunt sfinti, sunt stropiti cu aghiasma si nu au facut sau nu vor face in veci prosti. Ce sa-ti spun!
Raspunde

costy

Acum 6 ani

Oare cat a fost o salopeta de-asta in acte ? Nu se autosesizeaza nimeni ?
Raspunde

Niko Leta

Acum 6 ani

daca Forumul German facea o sesizare - va trimeteam salopete Mercedes Benz / Böblingen cu chef de munca real !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus