X
20180206_100954

Salopete Mercedes, second-hand, pentru ceferiști

Ceferiștii din Sindicatul CTF Sibiu acuză Sucursala Regională CF Brașov că le-au trimis salopete de lucru second-hand, marcate cu sigla Mercedes Benz. ”Ţinând cont de condiţiile de muncă de la CFR SA, lucrătorii au nevoie de echipament de protecţie. Echipament de protecţie de calitate nu cârpe, nu bocanci care iau apă şi li se dezlipeşte talpa”, susțin sindicaliștii.

20180206_101021

Contactat de Turnul Sfatului, liderul de sindicat al CTF Brașov, Georgel Petrache, confirmă situația. ”Am solicitat salopete de lucru, ni s-a transmis o mostră și totul era în regulă. Doar că atunci când a venit coletul cu întreaga cantitate, am văzut că nu pot fi folosite. Au acoperit sigla Mercedes Benz cu o pânză, să nu se vadă că sunt second-hand. Am solicitat să se reglementeze această situație, pentru că este o bătaie de joc”, spune liderul de sindicat.

20180206_100954

Echipamentul de lucru a fost achiziționat de Sucursala Regională CF Brașov de la societatea SC Hydro Energo Invest SRL București la prețul de 52,33 lei + TVA – bucata, fiind achizționate 1.663 de salopete. ”Deși contactată pentru schimbarea echipamentului primit în 29 decembrie, firma SC Hydro Energo Invest SRL nu a dat încă semne de viaţă. Contactaţi de reprezentanţii Secţiei L4 Sibiu au promis ca vor schimba echipamentul. A trecut o săptămână  şi … nimic”, susțin sindicaliștii.

Contactați pentru a expune un punct de vedere societatea CFR a transmis că problema ține de Regionala Brașov, urmând ca aceștia să-și prezinte opinia.

20180206_101314

Așa arată salopeta ”de probă”

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  achizitii publice marca PSD/ALDE…
  nu ca ar avea treaba directa dar intrebati-l pe distinsul liberal(cogh, cogh) de Sibiu, Ariton, membru in CA la CFR Calatori…cum se fac domle, achizitiile alea?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact