Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO. Porci mistreți pe străzile din Brașov

VIDEO. Porci mistreți pe străzile din Brașov

Jandarmii braşoveni, aflaţi în serviciul de patrulare, au intervenit, luni seara, pentru alungarea unor porci mistreţi care ajunseseră pe străzile din Braşov.

"În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care a fost anunţată prezenţa unei turme de mistreţi în zona străzilor Dobrogeanu Gherea şi Molidului din municipiul Braşov, jandarmii braşoveni au fost nevoiţi să intervină pentru 'restabilirea' climatului de normalitate în ceea ce priveşte ordinea publică", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Braşov transmis, marţi, AGERPRES.

Mistreţii au fost goniţi spre pădure şi au fost, de asemenea, înştiinţate şi instituţiile abilitate, pentru a acţiona potrivit competenţelor.

"Informăm pe această cale cetăţenii şi nu numai, chiar şi turiştii aflaţi în tranzit că este de dorit să se evite confruntarea directă cu astfel de animale şi cu atât mai mult să se evite hrănirea tuturor animalelor sălbatice", precizează sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus