X
bacalaureat5

Bac 2018: Peste 1600 de experimentați la competențele de limba română

Probele din cadrul examenului național de Bacalaureat 2018, sesiunea iunie-iulie, au început săptămâna aceasta cu cea de competențe lingvistice de comunicare orală la limba română. 1663 de elevi au dobândit calificativul „experimentat” la această probă. 

Din cei 2541 de elevi înscriși pentru competențele de limba română, doar 47 de elevi au fost absenți. Conform statisticilor, cei mai mulți elevi au absentat la Liceul Tehnologic Iacobeni (13 elevi) și la Colegiul Tehnic „Independența” Sibiu (11 elevi).

În ceea ce privește nivelul de pregătire, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu arată că 235 de elevi au primit calificativ de nivel mediu, 596 au fost încadrați la nivel avansat, iar restul de 1663 dintre candidați au primit nivel experimentat.

Comparativ cu anii trecuți, numărul de absenți a fost ușor crescut, în 2017 fiind înregistrați 39 de absenți la această probă, iar în 2016, doar 27 de elevi absenți.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact