X
tariceanu alde

Liderii ALDE le-au explicat tinerilor din partid care e diferența dintre ei și PNL

Trei sibieni au participat în perioada 9 – 11 februarie la Sinaia, la „Școala politică de iarnă a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților”. Tema școlii politice a fost „România construită de tineri”, unul dintre proiectele majore asumate de actuala conducere a TLDE. Alături de cei peste 150 de tineri din toate județele țării au participat și trei reprezentanți ALDE din Sibiu: Adina Murar – președinte TLDE Sibiu, Iulia Coitan și Radu Telebus.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu le-a explicat tinerilor din partid ce înseamnă să fii membru ALDE. ”Tăriceanu le-a vorbit participanților despre valorile liberalismului, despre ceea ce înseamnă să fii liberal azi, punctând faptul că pregătirea politică vine și cu responsabilități, ei având o datorie față de societate, nu doar față de partid. Călin Popescu-Tăriceanu a spus că îl interesează în mod deosebit ceea ce fac reprezentanții ALDE și TLDE în raport cu societatea și nevoile sale”, se arată într-un comunicat de presă remis de ALDE Sibiu.

Secretarul General al ALDE Daniel Chițoiu le-a transmis tinerilor din partid că acesta este singurul partid liberal din România, care promovează valorile și principiile liberale, afirmând că, pe lângă drepturi și libertăți, ALDE promovează politici economice liberale care să conducă la dezvoltarea economică a României, se mai arată în comunicat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibianul

  Felicitari acestor tineri care se implica chiar in partide ca PSD sau ALDE, restul se pare ca stau doar in spatele monitoareleor sau a tableletor iar implicarea lor e zero.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alte ego

  Principiile liberale ale liberei concurente si ale libertatilor individuale garantate de stat, nu au nimic in comun cu centalismul administrativ si economic de tip comunist precum si diferentierea libertatii cetatenilor intre cei ce conduc si cei ce produc, concept titpic stalinist.( partidul stie cel mai bine si el decide orice aspect legat de numiri pe functii, adevaruri stiintifice, planificari economice, cine are dreptate si cine trebuie condamnat, etc, toti ceilati care se pronunta pe aceste teme nu au dreptate ptr ca nu sunt membrii de partid).Cu alte cuvinte, oricune se aliniaza si lucreaza la comun cu un partid comunist, NU ESTE IN ESENTA sa liberal!..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    alter ego

    Fix acesta este dictonul de baza al comunistilor fie ei si de la alde, anume ca noi stim mai bine ca suntem de la partid! Halal argumentatie postezti……

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #Ajunge cu pesede

  Retardul ala vorbeste de responsabilitate! 😀
  Si se declara liberal! 😀
  Ce urmeaza: daddy livache e cinstit si condamnat pe nedrept, coruptia nu e rea, toti in Europa sunt prosti numai el e destept, etc.

  Ahh, scuze deja le-a spus pe toate!
  Nu le e oare runsine tinerilor acelora sa faca poze cu maimuta?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact