Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Plângere penală pentru salopetele de la CFR

Plângere penală pentru salopetele de la CFR

Sucursala Regională CF Brașov a anunțat că a depus plângere penală împotriva societății care a furnizat salopete second-hand ceferiștilor din Sibiu. ”O dată cu furnizarea primului lot de salopete, reprezentanţii locali au întocmit precese verbale privind calitatea necorespunzătoare a costumelor salopeta (produse uzate şi/sau diferite comparativ cu mostra), iar Sucursala Regională CF Braşov a notificat oficial furnizorul în legătură cu marfa necorespunzătoare livrată şi obligativitatea, conform prevederilor contractuale, de înlocuire a produselor neconforme, în termen de maxim 10 zile de la primirea notificării. Menţionăm faptul că, pentru recuperarea prejudiciului, reprezentanţii SRCF Braşov au blocat garanţia de bună execuţie şi au demarat procedurile legale de stabilire şi recuperare a prejudiciului creat de firma S.C. Hydro Energo Invest SRL, prin formularea şi depunerea unei plângeri penale”, se arată într-un răspuns transmis Turnul Sfatului de către Regionala CF Brașov.

Ceferiștii din Sindicatul CTF Sibiu au acuzat Sucursala Regională CF Brașov că le-au trimis salopete de lucru second-hand, marcate cu sigla Mercedes Benz. ”Ţinând cont de condiţiile de muncă de la CFR SA, lucrătorii au nevoie de echipament de protecție. Echipament de protecţie de calitate nu cârpe, nu bocanci care iau apă şi li se dezlipește talpa”, susțin sindicaliștii.

Echipamentul de lucru a fost achiziționat de Sucursala Regională CF Brașov de la societatea SC Hydro Energo Invest SRL București la prețul de 52,33 lei + TVA – bucata, fiind achiziționate 1.663 de salopete. Procedura de achiziție a fost realizată prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

ei hei din nou sugatori de bani publici mercedes?interesant
Raspunde

Hell-Town

Acum 6 ani

Aoleu! Grav! Era bine asa! Urma achizitionarea de locomotive si vagoane Mercedes Benz second-hand, din aceeasi gama, direct din Germania, via targul Obor, la mana a doua, cu doar 150 mii km, detinute de batrani din Bavaria care le scoteau la plimbare doar duminica. Pe calea ferata, bineinteles! :-)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus